Som sama s 3rocnym synom a hladame partakov na dovolenku v termine posledne 2maj. alebo posledne 2 junove tyzdne
ahojte Alexko ma 3 roky , chceli by sme ist k moru nieco stredne drahe autom alebo lietadlom pieskova plaz , so stravou nech nemusim varit 🙂 bolo by super keby sme sa dali dokopy bolo by veselsie.Ivet
Ahojte, no tak my by sme sli az tak 09 10 2015 nieco ako turecko alebo grecko al
A odkial ste uz ste aj nieco zaujimae pozerali ale potom skor na ten jun...
my byvame v troch veziach a vy ? mne by tiez ten jun viacej vyhovoval, zatial sme nepozerali pocitam stym ze bude vela akcii na last minut
podobne m sme z Petrzalky, manzeloi sa moc nechce on nieje moc na lenosenie a mala sa minul rok na Cpre pytala kedy uz pojdeme na Drazdiak, lebo pri mori nemala kamarato... Tak by som jej velmi chcea dopriat taku doolenku s nejakym kamosom...
tak to by bolo super , tak by sme mohli dat nejake to stretko nech sa spozname a decka nech sa s kamaratia a sup sa na dovolenku 🙂
OK a kedy by to vyhovovalo?
tak potom niekedy po sviatkoch , ved si napiseme, kam chodievate sa v Bratislave zahrat mozeme sa stretnut niekde v detskom kutiku
Súper tak sa nám otvorená kľudne aj má FB Silvia Olsiakova... krásnu Veľkú noc...
Jaaaj aj my hladame partakov....Skuste mi napisat viac...