ahojte, ak by sa niekomu chcelo ist s nami v lete letecky do Talianska, konkretne Grand Hotel Pinetamare **** Kampania 🙂 tak by sme sa veeeelmi potesili... mojmu manzelovi zial nedaju 2 tyzdne suvisle volno preto musime ist sami ☹
fejusa... kuk IP
tweety,a kedy sa chystate??
my by sme tiez chceli ist na dovcu,ale mozme ist tak jun,najneskor polka jula....ved keby daco,aby ma nahodou nechytil porod v lietadle 😀 😀 😀 😀 😀
Tweety,napis detaily 😀
caute baby, na termine nezalezi, najradsej by som isla niekedy okolo juna, je to aj lacnejsie a nebude este take hrozne teplo (dufam) aby nam deti neboli nejako rozrusene 🙂 tu su podrobnosti... inak fotogaleria je aj na : www.satur.sk (oblast kampania)
Poloha
Hotel leží v blízkosti Phlegreanských polí, oblasti s dlhou históriou a s mnohými archeologickými nálezmi. Je veľmi dobre prepojený so všetkými mestami, vďaka ktorým je Kampánia tak atraktívna. Neapol je vzdialený 20 km od hotela. V okolí hotela sa nachádzajú bary, nočné kluby, prístav, turistické a cyklistické možnosti v píniovom lese.
Vybavenie zariadenia/ďalšie služby
Hotel má vstupnú halu s recepciou, klimatizovanú reštauráciu, bary, a´la carte reštauráciu, herňu, spoločenskú miestnosť s TV, multifunkčnú konferenčnú miestnosť a parkovisko. Pri hoteli sa nachádzajú bazény s vírivkou a barom. Plážový servis je pri bazéne zdarma. V blízkosti hotela sa nachádza 9 jamkové golfové ihrisko a jazdecký areál.
Ubytovanie
Dvojlôžkové izby s možnosťou jednej alebo dvoch prísteliek a jednolôžkové izby majú kúpeľňu s WC, telefón, rádio, SAT TV, minibar s nápojmi (za poplatok), klimatizáciu (centrálnu), sušič na vlasy a balkón s výhľadom na more.
Strava
All inclusive.
All inclusive
Raňajky formou bufetových stolov, obedy a večere formou menu. Voda, pivo, džúsy a ovocné šťavy v čase určenom hotelom. Športové aktivity: tenisové kurty, posilňovňa, minigolfové ihrisko, basketbalové ihrisko, boccia. Programy a show v amfiteátri pre dospelých a deti.
Pre deti
Bazén, ihrisko, detské menu, postieľka (za poplatok, platba na mieste), opatrovateľka (na vyžiadanie, za poplatok).
Pláž
Široká piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora sa nachádza len 30 m od hotela. Plážový servis je za poplatok (zľava v hoteli). Ponuka vodných športov na pláži za poplatok (potápanie, ...).
ceny sa pohybuju v zavislosti od terminu: od 15.6 - 25.6 je cena: 22 990 na 11 a 12 dni (v cene aj letenka) ... problem je v tom, ze za 1 lozkovu izbu sa priplaca nejakych 6000 co sa mi zda dost vela 😠
tweety,my by sme velmi radi sli,aj ste pekne vybrali,len my mame jeden problem,mozme ist iba last minute bo moj drahy ma taku pracu,ze nikdy nevie dopredu ci niekam nepojde... 😖
katka, no mojmu mangelovi nedaju zase suvisle 2 tyzdne dovolenky pretoze 24hodinovy support v compoch proste nepusti a customeri nemozu cakat kym on bude na dovci tak som z toho uplne paff lebo som sa hrozne tesila na leto a teraz neviem co mam vymysliet 🙂 ja som skor xcela aby isla so mnou nejaka mamicka, ktora necha manzela doma (urcite bude nadseny) lebo keby mam ist sama s nejakymi manzelmi tak by som sa citila blbo 😢
twety,tak ak tu nebude mato tak pojdem..ale to sa sakra zasa dozviem az neskoro asi.
tweety22- a
cena je na jenu osobu+dieta? chcem ist velmi na dovolenku ale manzel vstale vymysla.ale budem ho lamat 😠
fejusa, za dieta do 6.rokov sa neplati a ta cena je za 1 osobu vratane dietatka 🙂
jeeeeeej tweety to by sa mi pacilo...my ocka nemame takze by sa ti to hodilo, vsak? to namena ze by sme mali izbu kazda sama+babo? 🙂
ahoj.a to by sa asi kedy slo a nakolko?cena je kolko?mozno by sme sli aj s nasim ockom.