Hľadáme kamarátku na dovolenku do Talianska

tweety22
12. feb 2008

ahojte, ak by sa niekomu chcelo ist s nami v lete letecky do Talianska, konkretne Grand Hotel Pinetamare **** Kampania 🙂 tak by sme sa veeeelmi potesili... mojmu manzelovi zial nedaju 2 tyzdne suvisle volno preto musime ist sami ☹

fejusa
12. feb 2008

ahoj.a to by sa asi kedy slo a nakolko?cena je kolko?mozno by sme sli aj s nasim ockom.

tweety22
autor
12. feb 2008

fejusa... kuk IP

katka432
13. feb 2008

tweety,a kedy sa chystate??
my by sme tiez chceli ist na dovcu,ale mozme ist tak jun,najneskor polka jula....ved keby daco,aby ma nahodou nechytil porod v lietadle 😀 😀 😀 😀 😀

vavka33
13. feb 2008

Tweety,napis detaily 😀

tweety22
autor
13. feb 2008

caute baby, na termine nezalezi, najradsej by som isla niekedy okolo juna, je to aj lacnejsie a nebude este take hrozne teplo (dufam) aby nam deti neboli nejako rozrusene 🙂 tu su podrobnosti... inak fotogaleria je aj na : www.satur.sk (oblast kampania)

Poloha

Hotel leží v blízkosti Phlegreanských polí, oblasti s dlhou históriou a s mnohými archeologickými nálezmi. Je veľmi dobre prepojený so všetkými mestami, vďaka ktorým je Kampánia tak atraktívna. Neapol je vzdialený 20 km od hotela. V okolí hotela sa nachádzajú bary, nočné kluby, prístav, turistické a cyklistické možnosti v píniovom lese.
Vybavenie zariadenia/ďalšie služby

Hotel má vstupnú halu s recepciou, klimatizovanú reštauráciu, bary, a´la carte reštauráciu, herňu, spoločenskú miestnosť s TV, multifunkčnú konferenčnú miestnosť a parkovisko. Pri hoteli sa nachádzajú bazény s vírivkou a barom. Plážový servis je pri bazéne zdarma. V blízkosti hotela sa nachádza 9 jamkové golfové ihrisko a jazdecký areál.
Ubytovanie

Dvojlôžkové izby s možnosťou jednej alebo dvoch prísteliek a jednolôžkové izby majú kúpeľňu s WC, telefón, rádio, SAT TV, minibar s nápojmi (za poplatok), klimatizáciu (centrálnu), sušič na vlasy a balkón s výhľadom na more.
Strava

All inclusive.
All inclusive

Raňajky formou bufetových stolov, obedy a večere formou menu. Voda, pivo, džúsy a ovocné šťavy v čase určenom hotelom. Športové aktivity: tenisové kurty, posilňovňa, minigolfové ihrisko, basketbalové ihrisko, boccia. Programy a show v amfiteátri pre dospelých a deti.
Pre deti

Bazén, ihrisko, detské menu, postieľka (za poplatok, platba na mieste), opatrovateľka (na vyžiadanie, za poplatok).
Pláž

Široká piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora sa nachádza len 30 m od hotela. Plážový servis je za poplatok (zľava v hoteli). Ponuka vodných športov na pláži za poplatok (potápanie, ...).

tweety22
autor
13. feb 2008

ceny sa pohybuju v zavislosti od terminu: od 15.6 - 25.6 je cena: 22 990 na 11 a 12 dni (v cene aj letenka) ... problem je v tom, ze za 1 lozkovu izbu sa priplaca nejakych 6000 co sa mi zda dost vela 😠

katka432
13. feb 2008

tweety,my by sme velmi radi sli,aj ste pekne vybrali,len my mame jeden problem,mozme ist iba last minute bo moj drahy ma taku pracu,ze nikdy nevie dopredu ci niekam nepojde... 😖

tweety22
autor
13. feb 2008

katka, no mojmu mangelovi nedaju zase suvisle 2 tyzdne dovolenky pretoze 24hodinovy support v compoch proste nepusti a customeri nemozu cakat kym on bude na dovci tak som z toho uplne paff lebo som sa hrozne tesila na leto a teraz neviem co mam vymysliet 🙂 ja som skor xcela aby isla so mnou nejaka mamicka, ktora necha manzela doma (urcite bude nadseny) lebo keby mam ist sama s nejakymi manzelmi tak by som sa citila blbo 😢

katka432
13. feb 2008

twety,tak ak tu nebude mato tak pojdem..ale to sa sakra zasa dozviem az neskoro asi.

fejusa
13. feb 2008

tweety22- a
cena je na jenu osobu+dieta? chcem ist velmi na dovolenku ale manzel vstale vymysla.ale budem ho lamat 😠

tweety22
autor
13. feb 2008

fejusa, za dieta do 6.rokov sa neplati a ta cena je za 1 osobu vratane dietatka 🙂

julia225
26. feb 2008

jeeeeeej tweety to by sa mi pacilo...my ocka nemame takze by sa ti to hodilo, vsak? to namena ze by sme mali izbu kazda sama+babo? 🙂