Hľadám kamarátku na cestovanie k moru ..chcela by som ísť aj do new yorku jana
@ella_price preco ne, v pohode moze cestovat, len musi pocitat bud s karantenou ked pride domov, alebo naklady na testy, ak chce vystriedat viac krajin.
Nestaci vam ist len do new yorkeru? To mate bližšie a ani v karantene nebudete musiet byt🙈
@queen_mary Zase chytanie za slovíčka a hlavne už vidím cestovateľa, ktorí si tu nájde kamarátku a potom s ňou ide cestovať a dávať sa pravidelne testovať s tým, že bude ešte v karanténe 😀
Nie teraz
@bodricek Jasné, že nie teraz - to si radšej počkaj už na obdobie kedy to cestovanie bude plnohodnotné a potom zas môžeš prísť sem a pýtať sa 😀
@bluka2 jeeej super, urcite to bude OK, neboj. A to po teste mozes ist hoci kam chces? Netreba cakat niekde izolovana na vysledok? Na faerskych to maju tak (ak som dobre pochopila), ze ta vpustia az ked si negativny, tak by ma zaujimalo, ze kde sa caka na vysledok. Ale tak to je ine asi lebo oni to maju v podmienkach vstupu.
Uzite si 🙂
@bluka2 parada kde ste? Akurat som kukala kubu ci sa tam da ist no hnet na letisku robia zdarma test a jeden den je clovek v hoteli v “ karantene” no ked si predstavim kolky kubanci by moseli drzat malu aby jej to pichli do nosa tak nic 😕este Dufam ze v lete sa bude dat ist na Svk a nasla som super vilu na Cypre 😆
to je skvele, dufam, ze prave pises z plaze 😉🏖🌞! zatial to vyzera tak, ze ja sa nestihnem pridat 😕 potom napisem spravu. pribezne posielaj fotky, budem sa tesit. drzte sa!
@ella_price nie kazda krajina ma take pravidla ako my. Pri vstupe staci neg test, ziadna karantena. Aj ceny sa pohybuju rozne. Kamosi su tak teraz na tour po afrike a uplne su nadseni, lebo je tak o 80% menej ludi.
@bodricek ahoj, ja by som isla. Ale teraz to asi nedopadne. Chcem Milano, Seoul alebo Kanadu. Ale ani NY mi nejako extra nevadi.
@tenerifka to camino som úplne vylúčila s detmi... Možno bez nich niekedy, ale to aj medzičasom korona prejde 😉
@missdiva nie, ja to odporúčanie fakt dodrzujem 😉 respektive prvý deň s deťmi je vždy o zabyvani sa u nás. Oni obhliadnu teren a ja si to tu zorganizujem podľa seba. Hlavne nie sme niekde v hoteli, ale skôr na takej na takej samote, aj keď teda v dome 150 m od mora. Aj keď kufor mám na 75% ešte zbalený, keby ma náhodou fakt chceli premiestniť do All inclusive karantény 😀
@bluka2 to je dobre ze Detam to nerobia 🙂 a do krka super.mamina ked dosla od nas robili jej do nosa na svk a keby doletela o den neskor tak by jej ani nerobili test lebo zmenili kanadu na zelenu .. ja si planujem budule leto 2m na svk lebo mm ma nahneval :D ale neviem ci to tam tak dlho vydrzim a urcite dam more tiez aj keby mama nechcela ist.
@queen_mary a kde po Afrike? To ma fakt zaujíma, lebo hádam okrem Tanzanie, Lesotha a nejakých 2 západoafrických krajín majú všetky krajiny čo tam poznám požiadavku test+ karanténu. Čo tie 2 týždne karantény po tour by mi vadilo. Aj keď 1.10. budú nejaké krajiny trochu uvoľňovať pravidlá
Ja by som tiez NY tento rok
@kajoji do NY ist nie je moc dobry napad. Ako je korona tak v USA nefunguje zdravotnictvo ako u nas. Napriklad brazilska mutacia kosi este viac ako britska, a je rezistentna na protilatky z vakcin. Keby si ochorela v NY tak sa nedoplatis. Je tam obrovska koncentracia ludi. Sanca ze ochories bude velmi vysoka.
Pri terajšej situácii si nezacestuješ asi ešte poriadne dlho 😀