Od 1.8 sme pri Podhajskej v Travnici.Prosim najde sa studentka zenuska ktora by nam niekolko hodiniek pocas,dovolenky postrazila dieta?Alebo prosim neviete niekto poradit ako ju najst???Potesi ma aj vasa skusenost ako je v Podhajsej areal a celkovo.
@janka257 no vidite mna napadlo urcite ho unesie z hotela cez recepciu.Kazda navsteva sa hlasi na recepcii a budu vediet ze kto tam je.Ide o tri hod kym pojdeme do letneho kina.Aj unas doma ked sme si nasli operku tiez to bola cudzia zena ale mali sme cas sa snou stretavat a sledovat ale tak myslim ze nemusime robit dramu.Mozno aj hotel ponuka taku sluzbu alebo odporuci.A na dovolenke mimo sr ked rodicia daju animatorom svoje dieta cudzim ludom to je to iste.Ale je to moja vec ci sa vam to paci,alebo nie 😉mier
@janka257 dakujem a zabudla som napisat ze preco by sme nehavali dieta doma ked vlastne koli nemu ideme dovolenkovat.Ale myslim si ze ked cely tyzden sa im venujete od rana do vecera tak jeden vecer ked uz spinka a ani nevie ze rodic odisiel na tri hodky je to ok.V zahranici mimo SR by ma t urcite nenapadlo,preto bereme babku dedka alebo ideme so,znamimi.Ale urcite ako,matka mate ten siesty zmysel ci ano nie danna osoba sa vam paci a ci nie.Pekne leto zelam
Nedá mi to.......ale zase to typické "koníkovské". Keď sa na niečo človek spýta, dostane všetky možné odpovede, len nie tú ktorá sa týka otázky....
@tslobik preto ano neprispievam ale fakt ma nenapada kde hladat.A vacsinou su tu maminky snad nie unasacky,tyranky atd tak som sa spytala tu.URCITE by som bola spokojnejsia keby sa tu nasla daka osoba uz len to ze si precitate recenzie aka je spolahliva nespolahliva co to napovie 🙂Ale dik aj za vas prispevok
Chodime s dvoma malymi detmi na dovolenku pravidelne kazde leto, ale toto ma este nenapadlo. To naozaj nemate ani trochu obavy, ci natrafite na niekoho zodpovedneho, seriozneho? Len tak hocijakej "zenuske", ktoru uvidite prvykrat v zivote, by ste zverila svoje dieta? Tak rozumnejsie je ho nechat potom doma s niekym, koho dieta pozna, ako ho tahat niekam, kde chcu rodicia nerusene dovolenkovat.....