Hľadám maminu s 1 alebo viac detičkami na dovolenku

12mata
22. feb 2019

S dcérkou ( 9 ročnou) by sme chceli ísť na dovolenku do Grécka - ostrovy, prípadne Bulharsko, Chorvátsko. Hľadáme maminu alebo maminy, ktoré tiež nemajú s kým dovolenkovať.
Sme zo Zvolena.

stefinka123
22. feb 2019

@12mata ahoj, ja by som tiež chcela ísť s dcérkou (7 ročnou) k moru a tiež nemáme s kým. Bývame pri Partizánskom.

vnika
23. feb 2019

@12mata stefinka123
Babulky, nechceli by ste sa pridat k nam? Budeme cele prazdniny v Bulharsku, mam sice synov 9 a 3, ale cele leto sa pri nas budu striedat kamosky s detmi chalanmi aj dievcatami. My sa tesime kazdym partakom, kedze som tam vacsinov bez manzela. Viem poradit s ubytkom, letenkami, tam nasmerovat...je to nas druhy domov. Kludne sa ozvite, napisem viac.

stefinka123
23. feb 2019

@vnika
Ahoj, mne by sa to celkom pozdávalo. A kde v Bulharsku? Ja som bola v Prímorskú a celkom sa mi tam páčilo. Ale kľudne môže byť aj v inej oblasti.

vnika
23. feb 2019

@stefinka123 my sme v Cernomorci, turisticke mestecko medzi Burgasom a Sozopolom. Ma viac plazi, restiky, atrakcie, promenadu...no bez nocneho zivota a je to aj dobry vychodiskovy bod na vylety. Pozri v mojom fotoblogu, mame tam fotky z kazdeho roka...

sasha871
28. máj 2019

Ahojte,tiež mam doma 5r.fesandu s ktorou sa urcite potesime partackam na dovolenku,ci hoci aj vylet 🙂

12mata
autor
18. jún 2021

Hľadáme (mamina s 12 ročnou dcérou) maminu/maminy s 1 alebo viacerými detičkami na spoločnú dovolenku pri mori.