hladam maminu s dietatom zhruba od 3 do 5 rokov, na dovolenku v Bulharsku v nasom apartmane http://www.holidaylettings.co.uk/rentals/sozopo..., ubytovanie ponukam bezplatne, letenky za 200e viem zabezpecit, termin v rozmedzi od 14.8 - do 4.9 na tyzden alebo 10dni.
@wieruska1 ahoj, je to tak, ze som celu matersku, vzdy v lete bola v apartmane v Bulharsku a striedali sa u mna moje kamaratky s malymi detmi, no taraz maju nase deti zhruba 4 - 5 rokov a niektore kamosky maju dalsie male babetko, co sa tazko zladi so starsimi detmi (uz ich manzelia nechcu pustit), alebo robia a maju problem s dovolenkou.... a moj Kubko si uz zvykol mat nejakeho kamarata, tak som sa rozhodla, ze nejaku dobu s nami bude tatino, no ked uz budu musiet naspat do roboty, tak aby sme tam neostali s nami, zavolame niekoho k nam do apartmanu. Takze hacik je mozno v tom, ze by sme byvali v jednom byte, no ma samostatnu spalnu a v tom, aby si deti a aj my dve sadli..., tak by bolo najlepsie sa predtym stretnut, ak by sa dalo. No ak by chcel niekto ist ale byvat inde, tak mame kamosa, ktory ma vedla byt, no tam uz je treba zaplatit najomne...
ja mam malu 2,5 rocnu a tento rok to vyzera tak, ze na dovolenku s nami tatino nebude moct ist 🙂 preto ma to zaujalo, lebo ist s tak malym dietatom sama a este aj tyzden dva niekde pobudnut sama je narocne a unavne . Hlavne nemat s kym pokecat . preto ma tvoja ponuka zaujala .. este aj ten termin je presne ten ktory sa niekam chystame . Ak nenajdes Kubkovi vhodnejsieho adepta (vekovo🙂 ozvi sa mi, viem robit vybornu omeletu so syrom na ranajky 🙂
@vnika
dakujem vsetkym maminkam, co sa nam ozvali. no dalej hladam nejaku maminu s dietatkom okolo 4 rockov, ktora by chcela ist na dovolenku a nema s kym, alebo ich tatino nema dost volna a ona si netrufne ist sama s dietatkom. http://www.holidaylettings.co.uk/rentals/sozopo... , ubytko s nami zdarma, termin niekedy v priebehu od 14.8 do 4.9. kludne sa pytajte, co vas napadne 😎
vyzera to velmi zaujimavo, nerozumiem vsak preco chces niekomu ponuknut byvanie bezodplatne. v com je hacik?