Hľadá sa parťačka na dovolenku

15. jún 2023

Ahojte. Nie je tu nejaká bez kamošiek a partnera? Potrebujem už vypadnúť a oddychnuť si…
Nechce isť niekto na dovolenku cca od 29. Do 5.8.? Letecky Grecko alebo Taliansko cenovo do 900-1000eur. All inclusive niečo by sme sa dohodli. Mám 26r.

kira61
15. jún 2023

Napíš mi správu🙂

mirka414
15. jún 2023

Ja som prvý x sama v Turecku a popravde začína sa mi to až moc páčiť 😂..síce idem zajtra k zubárovi ,ale do budúcna si takúto samostatnú dovolenku isto ešte zopakujem

barbie551
26. júl 2024

@michaelacalvo Zdravím, ja síce nie som ešte mamička, mám 34 rokov, ale idem v septembri na dovolenku Turecko - Side a idem sama, bolo by fajn nájsť nejakú parťáčku🙂

michaelacalvo
26. júl 2024

@barbie551 ahoj. Môžeme si popísať na FB. Moje meno je tam Michaela Calvo. Budem len rada 🙂

eva8
14. aug 2024

Tu nie je problem dovolenka. Tu je bezny problem dospivajucich, je prirodzene porovnavat, tuzba po niecom neznamom (pre ostatnych beznom) cloveka motivuje. Napr. ja nevidim nic zle v tom, ist skoro rano lietadlom do Milana na 1 den a v noci spat, ked 1 letenka stala 10 eur. Za 40 eur pre dvoch dobrodruzstvo obrovske. A dcera by sama videla, ci sa jej to lubi, alebo nie. Pise sa o socialnych sietach, zavisti a vystatovani sa. Nerozumiem preco by si 10 rocne dievca nemohlo spravit krasne fotky zo 6 tyzdnoveho vyletu karavanom a vystavit ich kamaratkam, ked tak chce zapadnut. Aspon by zistila, ci ju to bavi. Tu nie je problemom doba travena za hranicami bytu, statu, ale stanovene hranice v domacnosti. Tym je dcera izolovana. Deti maju radi dobrodruzstva, zdielane skusenosti, spolocne temy. Kazde dieta ma svoje problemy, aj to, ktore postuje fotky z trojdnovych vyletov. Dieta opakuje po rodicoch. Dieta sa od rodicov osamostatnuje a rodic mu ma pomoct, aj tym predlzenym vikendom napr. v tomto pripade. Zmenit stereotyp, opustit tu komfortnu zonu.
Ked ta to nebavi, nech idu deti s otcom na tie 2 noci niekam, alebo aspon dcera. A nech kludne foti, co sa jej paci a postne to na socialnej sieti, ked chce. Samozrejme, deti, nielen v tom veku, daju prednost tym detom, ktore maju podobne zaujmy.