Ahojte. Nie je tu nejaká bez kamošiek a partnera? Potrebujem už vypadnúť a oddychnuť si…
Nechce isť niekto na dovolenku cca od 29. Do 5.8.? Letecky Grecko alebo Taliansko cenovo do 900-1000eur. All inclusive niečo by sme sa dohodli. Mám 26r.
Ja som prvý x sama v Turecku a popravde začína sa mi to až moc páčiť 😂..síce idem zajtra k zubárovi ,ale do budúcna si takúto samostatnú dovolenku isto ešte zopakujem
@michaelacalvo Zdravím, ja síce nie som ešte mamička, mám 34 rokov, ale idem v septembri na dovolenku Turecko - Side a idem sama, bolo by fajn nájsť nejakú parťáčku🙂
@barbie551 ahoj. Môžeme si popísať na FB. Moje meno je tam Michaela Calvo. Budem len rada 🙂
Tu nie je problem dovolenka. Tu je bezny problem dospivajucich, je prirodzene porovnavat, tuzba po niecom neznamom (pre ostatnych beznom) cloveka motivuje. Napr. ja nevidim nic zle v tom, ist skoro rano lietadlom do Milana na 1 den a v noci spat, ked 1 letenka stala 10 eur. Za 40 eur pre dvoch dobrodruzstvo obrovske. A dcera by sama videla, ci sa jej to lubi, alebo nie. Pise sa o socialnych sietach, zavisti a vystatovani sa. Nerozumiem preco by si 10 rocne dievca nemohlo spravit krasne fotky zo 6 tyzdnoveho vyletu karavanom a vystavit ich kamaratkam, ked tak chce zapadnut. Aspon by zistila, ci ju to bavi. Tu nie je problemom doba travena za hranicami bytu, statu, ale stanovene hranice v domacnosti. Tym je dcera izolovana. Deti maju radi dobrodruzstva, zdielane skusenosti, spolocne temy. Kazde dieta ma svoje problemy, aj to, ktore postuje fotky z trojdnovych vyletov. Dieta opakuje po rodicoch. Dieta sa od rodicov osamostatnuje a rodic mu ma pomoct, aj tym predlzenym vikendom napr. v tomto pripade. Zmenit stereotyp, opustit tu komfortnu zonu.
Ked ta to nebavi, nech idu deti s otcom na tie 2 noci niekam, alebo aspon dcera. A nech kludne foti, co sa jej paci a postne to na socialnej sieti, ked chce. Samozrejme, deti, nielen v tom veku, daju prednost tym detom, ktore maju podobne zaujmy.
Napíš mi správu🙂