Poprosím, ak ste boli niekto na dovolenke s dieťaťom (3 roky) v tejto oblasti, o dojmi, pripomienky, pozitíva, negatíva. Ďakujem
katka444 boli ste už, ideme 28 jula s dvomi deťmi tak som zvedavá na tvoj názor. dakujem. Ideme presne cez Turancar do hotela Mimosa. Prosím napíš mi IP.
My sme prešli s manželom celé Korfu s ruksakmi na chrbte (samozrejme nie s dieťaťom). V Sidari sme ostali 2 dni (spali sme v kempe v blízkom Karoussades). Čiže mám len veľmi povrchné dojmy, ale predsa: Asi najväčšia atrakcia je Canal d´Amour. Okrem skorého rána býva obsypaný turistami. Nič príjemné. Celkovo mi to mesto prišlo "preturistované", chaotické, hlučné a špinavé...v porovnaní s inými prímorskými mestečkami na Korfu. Nemalo žiadny šarm a atmosféru. Počas tých dvoch dní bolo more tak špinavé (riasy, odpadky, opalovací krém), že som do vody nevliezla. Ale ja o more veľmi nestojím, takže mi to nijako nevadilo.
Celkovo je Korfu krásny ostrov plný zaujímavých zákutí, kde nenájdeš takmer nikoho, len zopár domácich a kozičiek. 🙂 Prajem peknú dovolenku.