Ahojte všetci,rada by som sa opýtala kde ste boli tento rok na dovolenke v Grécku. Chystáme sa tento rok druhý krát do Grécka,minulý rok sme mali Rhodos, tento rok asi tiež,ale mame problém s hotelom. Teda aký si vybrať. Jeden,čo sme mali vybraný,bol teda na Kréte,ale žiaľ aj sama pani v cestovke nám ho nedoporucovala,tak sme opustili z toho. Už som čítala aj predošlé diskusie,viem,že ich je tu dosť, ale skúsim ešte raz tu. Sme maximálne nenáročný co sa týka vybavenia hotela, jedine co chceme aby bolo jedlo a pláž nie veľmi ďaleko od hotela. Známa mi doporučovala Princess Adriána resort & spa,ale to je presne to,čo my až tak nepotrebujeme. Minulý rok sme boli v Kolymbii,v Memphis beach hotel,úplne dostacoval..len tento rok je vypredaný do skoro konca mesiaca. Viete mi prosím doporučiť niečo? Ďakujem veľmi pekne vopred za všetky odpovede 😇
@snoopynecka kolymbia Sky hotel
Bola som s našimi před x lety
Úplně super hotel pri plazi
Dodnes vzpomínám 😇
My sme boli práve v Princes Andriana 2019 a boli sme spokojní, na to že Grécko.
Amada Colossos
My sme boli v Lindos Princess na Rodose, tento rok sme boli lete ký na poznávacím zájazde na Santorini.
Kolymbia Sun alebo hotel Relax na Rodose, vypredane boli cele leto, ale v septembri by sa hadam nasla nejaka volna izba.
@nikdenikto ďakujem veľmi 🙂
@nadhja ďakujem veľmi 😊
@elenajezova a Lindos Princess bol aký prosím?
@sarandon ďakujem veľmi 🙂
@ska1991 ďakujem veľmi pekne 🙂
@nikdenikto ďakujem veľmi pekne. A cenovo ste to mali ako prosím?
@martinka13 ďakujem veľmi a spokojní ste boli?
@nikdenikto hľadala som ten hotel a moc ho nemajú nikde v ponuke na tyzden 🤔
@ska1991 hotel nikto momentálne neponúka na týždeň vyzerá 😞
@snoopynecka boli sme ešte mimo hlavnej sezóny posledný júnový týždeň a cena 2+2 (5,2) komplet s poistením 2900€
My sme boli v Romanza Mare na Rhodose, sme nenarocni co sa tyka hotela a za mna super 😊
@snoopynecka boli sme tam 2 roky po sebe. Bolo výborne. Pre mňa ale chladnejšie more, preto sme začali chodiť na Cyprus
@nikdenikto ďakujem veľmi pekne
@emqfashion ďakujem veľmi pekne
@martinka13 ďakujem velmi
@snoopynecka my sme práve sun beach lindos hotel. Odporúčam 🙂
@snoopynecka za mňa a náš súper a určite sa tam ešte chcem vrátiť.
Za mňa a nás super...
@salome123 ďakujem veľmi pekne
@martinka13 ďakujem veľmi
@snoopynecka boli sme na Peloponéze, hotel Casa Marron - odporúčam aj hotel, strava a Pišková pláž pri hoteli bez nutnosti rannej rozcvičky s uterákmi na lehatkach 😉
@martinka13 boli ste spokojní? Mám ho v hľadáčiku len čakám na ceny, príde mi dosť drahý🫣
@snoopynecka nie je to rodos,ale boli sme na zakynthose,hotel White olive elite,spokojní sme boli
@macka06 myslíte tu Amadu? Boli a maximálne. Pomer cena - výkon je v poriadku za mňa...
My sme boli tento rok Blue sea Island**** a za mňa super. Tiež Kolymbia. Pláž úplne pri hoteli, len teda viac kamienkova…