Ahojte, mate skusenosti s detmi do Grecka lietadlom, bez cestovky, ubytko, piesocna plaz pre deti? skusenosti a rady? chceme letiet do thessalonik....
dá sa,potom vlakom napr. do Leptokarie,na Olympia beach,do Paralie.....ubytko nájdeš na mieste,uplne piesočná pláž je v Oĺympia b.,leptokaria je aj kamienky,ale zas krásna čistá voda
@var001 na airbnb je kopec ubytovania, treba si vyklikat co ocakavate a potom si poprezerat ubytovania s hodnoteniami. Precitat si recenzie je zaklad, aj ked ma nieco 5 hviezdiciek, v recenziach moze byt uvedene aj nieco, co je pre vas neprijatelne napriklad. Konkretne neporadim, my sme boli na Krete a ten "nas" dom je uz na cele leto vybookovany.
Ck dagy - Santorini
@janinah ísť na Olympic beach do grécka len tak že nájdem na mieste ubytko, fúúúha. Ja som tam bola 5x a vždy cez cestovku a myslela som si, že to všetko majú podchytené cestovky. Ak by ste mali niekto kontakt na Olympic Beach že si to dokážem dohodnúť cez internet s domácimi, tak sem s ním. Poprosím.
@pekna1 My sme tak boli minuly rok na Krete, airbnb ubytovanie, letenky cez skyscanner a bolo to super.