Ahojte... rozhodujem sa na leto ist po par rokoch v Chorvatsku opat do Grecka... v Grecku som bol ako dieta a naposledy to bolo asi v 1999... aj to nezabudnutelnou cestou autobusom cez Rumunsko a Bulharsko... momentalne jasne ze by som siel autom a teda cez HUN/SRB/FYR/GRE.... zvazujem vsak destinacie... ja som bol na olympskej riviere, Chalkidiki (Nea Skioni) a Corfu... nostalgia ma taha bud Leptokarya alebo Paralia... co som ale pozeral fotky vyzera to hlava na hlave a dost vacsie strediska oproti tomu co som si pozeral Sarti... pripadne dost dobre trajektom dostupny Thasos... idem autom na prvy raz do Grecka, aj ked jazdim Tucepi a Makarsku rivieru co je o cca 300km menej len, ale aj tak nechcem ist nejak daleko do Grecka... preto skor vrch... Viete mi teda nejak poradit ci skor Olympska riviera (Paralia, Leptokarya...), Sarti alebo Thasos... sme dvaja s 8 rocnou dcerkou a zrejme vezmem aj rodicov do auta 70r obaja... a teda aj take aby to daleko od mora nebolo... U mna zatial nejak vyhrava Sarti... Viete o nejakom dobrom ubytku v Sarti aby rodicia k moru slapat nemuseli? ak mate kontakt priamo na majitelov... do Chorvatska chodim dlhe roky cez hrvatska.sk kde priamo komunikujem o ubytku s domacimi a obchadzam tretie osoby... Za kazdu radu budem vdacny... 🙂 predsa len p vyse 20 rokoch sa isto vela pomenilo 🙂
Sarti je super. Najviac sme si obľúbili súkromnú plaž za Sarti, kde je plytká voda
Nemam typ na ubytko lebo chodime karavanom. Ale Grecko a Chalkidiki su top. Plaze v okoli Sarti su neskutocne, urcite chodte. Aj na fb je stranka autom do Grecka, casto tam vidim aj ubytko.
@spartakt ahoj, svagrovci tam chodia každý rok a sú veľmi spokojni