Grebaštica

spartakt
3. feb 2018

Ahojte... chcel by som sa opytat ci niekto bol v tomto letovisku a ma nejake konkretne fotky z plaze alebo aj ubytka... chceme ist v lete s dievcatkom co bude mat 2,5 roka a zda sa nam toto letovisko ako vhodne... ak sme vylucili dopravu trajektom... na ostrovy sa nam velmi nechce... uplne naj by bolo keby niekto mal nejake vhodne ubytko co najblizsie k plazi a kontakt priamo na domácich... ak sa niekto s akoukolvek radou a pripadnym kontaktom najde a ozve tak mu vopred velmi pekne dakujem!!! pripadne konkretne nejake odporucenie aj inde co by bolo vhodne a dostupne bez nutnosti trajektu aj priamo s kontaktom na ubytko... kontakty mozete pisat radsej do sukromnej spravy...

hettinka
3. feb 2018

z ostrovov sú s pevninou niektoré prepojené aj mostom - Krk a Vir napríklad
na Krku je pre deti vhodné letovisko Baška, Vir sa tiež dá ...
Na pevnine je fajn aj Sv. Filip i Jakov, alebo Biograd na Moru pri Zadare
kontakty na ubytovateľov nemám, my chodíme do hotela a ak apt., tak zháname na blind na mieste

nikol_marek
3. feb 2018

Pre mna to je zapadakov, priamo sme tam nebyvali len prechadzali. Byvali sme v Brodarici a taktiez hrozne nikdy viac. Ja odporucam Biograd al Primosten , al dole Makarska, Tucepi, Podgora

spartakt
autor
3. feb 2018

dakujem za rady a aj ked nemate kontakt, mate aspon nazov nejakeho konkretneho hotela alebo apartmanoveho domu? aby som vedel vyhladat na nete...

hettinka
4. feb 2018

V Biograd na Moru je hotel Alba, prípadne apartmány Croatia
my sme bývali v Albe, je to príjemný menší rodinný hotel s PP, strava fajn, menší výber, ale všetko chutné a na ranajky napr. boli extra detské jogurty. My sme mali rodinnú izbu 2+2, čo boli vlastne 2 izby s príslušenstvom, taká bunka.
Pláž pod hotelom nie je až taká dobrá, ale kúsok prejdeš a je tam taká piesková pláž, more plytšie a má pieskové dno. Oproti je ostrov Pašman, kam chodí lodný taxík a tiež sú tam pieskové prírodné pláže. Výhoda je, že kje kam chodiť, Zadar je kúsok, Biograd kúsok a samotné mestečko je živé, ale hotel je už tak bokom od ruchu.

V Baškena Krku odporúčam hotel Corinthia, fakt super pre deti. Teraz to kupila sieť hotelov Valamar, neviem, čo to urobí s cenami. My sme boli pred 10 rokmi tam s maličkým synom a výborne bolo.

No a ak chce lacné, skús pozrieť hotel Medena pri Trogire, tam sme boli 2X, je to taká nízkonákladovka pre menej náročných, ale nám sa obidvakrát páčilo. Pláž je tam z takých bielych malých kamienkov a more vcelku dobré re deti.

No a kedže je HR rok od roka plnšie, a naposledy som bola pred 3 rokmi už z toho hotová, že sa nedalo ani uterák na pláž vystrieť, vyberala by som mimosezonny termín, kym nemáte školáka

nikol_marek
4. feb 2018

No my chodime kazdy rok, mam dost pochodene, napr tucepi.net mas skoro vsetkych ubytovatelov a aj mapu ako daleko je plaz, kludne sa pytaj. my chodievame dost na blind, a kazdemu nieco ine vyhovuje. Biodgrad sme byvali v app dome v centre mesta, brodarica pri novej plazi u takeho pana na neho mam kontakt, Makarska je na mna velmi velka ubytko daleko tu je super ist vecer len tak na veceru. Omis sa mne osobne tiez nepaci aj ked vsetci si chvalia. Aj Baska voda a Sibenik Solaris je top. Kazdy nieco ine hlada. Moja podmienka je promenada, cez den pizza, kebab, zmrzlina, blizko plaz. Ubytko az tak neriesim, samozrejme ciste s terasou, wifi, kuchyna ale nepotrebujem zlate klucky. Moja svagrina chodi do app okolo 100e na noc, aby mala pekne ubytko. Nehovorim, ze mame skarede ale nie luxusne. Tento rok zvazujem Rab tak dufam, ze sa nepopalime.

nikol_marek
4. feb 2018

Vela x pozeram recenzie na miesta, v pripade, ze je vhodne pre deti tj nic tam nie je, aby rodicia neminuli peniaze 😂😂😂 naozaj sa nam to potvrdilo

hettinka
4. feb 2018

Vidíš, Solaris som zabudla spomenúť. Je fajn, je tam detský hotel Andrija. Alebo ešte holiday village Zaton

claudia66
4. feb 2018

http://www.pegastour.sk/krajina-podrobne.asp?KR...
Villa Sunce v Grebaštici. Je to taká dedinka, more je tak kľudné, lebo ide o zátoku. Sestra tam bola s malou a chválila si. Neďaleko je aj Primošten, Šibenik, keby ste chceli večer niekam do mestečka vypadnúť. Inak pre deti je Grebaštica fajn.

danka19
25. mar 2023

@nikol_marek môžem poprosiť kontakt na toho pána v Brodarica, mám podobný názor a zháňam niečo na začiatok leta v z Chorvátsku. Vopred ďakujem

nikol_marek
25. mar 2023

@danka19 najdem ho v kontakte a napisem