Grandhotel Praha. Strávili ste dovolenku v tomto hoteli?

spilo1
29. júl 2013

Ahoj maminky, chcela by som sa opýtať na tento hotel, rozmýšľame žeby sme dovolenku strávili tam, majú v hoteli aj detský kútik? Prepáčte, že teraz budem vyzerať za riadne "blbú", ale kamarátka mi hovorila, že v takýchto hoteloch musí muž aj žena na večeru chodiť v dlhých nohaviciach, z izby môžete ísť do wellness centra s bazénom len v župane, nikdy sme na takejto dofči neboli, ale tento rok by sme chceli...... Naozaj to tam takto chodí?........ 🙂)))

simca06022011
29. júl 2013

Vsetky informacie ohladne vybavenia najdete na stranke hotela alebo sa opytajte na recepcii. Co sa tyka oblecenia a podobne, tak je to 4* hotel, urcity standard tam je, nemala by si sa vybrat cez hotel v plavockach, zupan je ale v kazdom hotely bezna vec, ked si nedonesies, mate na izbe alebo si viete pozicat na recepcii... nie je to tatralandia. Budu tam obchodnici, kopec zahranicnych hosti, urcite sa nebudes chciet procedirovat okolo ako "doma". Ale ja mam skor taku skusenost, ze ludia v takychto hoteloch hned maju kralovsky pocit a podla toho sa prisposobia 🙂
Oblecenie na veceru ma byt slusne, jasne ze v sortkach asi nie... ale oblek nepotrebujete. Manzel si da nohavice, ty si mozes dat saty... ale podla mna tam budu skor slavnostnejsie vecere, na internete som videla, ze so zivou hudbou atd. cize urcite budete musiet byt slavnostnejsie obleceni. Ranajky su ako vsade normalne svedske stoly a aj oblecenie moze byt normane.

fuska
29. júl 2013

Aky je to "takyto" hotel? Ak myslis 4*, tak my sme boli tento rok v takom a chodili sme aj v sortkach. Nebudem sa predsa pri 30-kach teplotach parit v dlhych nohaviciach. Ak chces vediet, ci je v tom konkretnom hoteli dress code, tak si tam jednoducho zavolaj. Podla mna sa treba chovat hlavne slusne. Nic by ma nenastvalo viac, ako ked si zaplatim dobry hotel, chcem mat na veceru klud a odpocinut si a za uchom mi tam pistia urevane decka.

olri
29. júl 2013

ahoj,
prave som sa odial vratila
hotel je skvely, personal ochotny, ubytko cistucke aj ked trosku osumele
detsky kutik je dost od ruky, ale celkom dobre vybaveny.
skvely wellnes, hlevne vonkajsi bazen.vonku tramposka, sach a neake kolky.
Na dress code si ja osobne potrpim na vecere, na ranajky sme chodili aj sportovo.inak strasne vela jedla na veceru, neviem ako ste zvyknuti, my sme museli polpenziu yrusit, sme nevladali.
radsej sme chodili dole do Humna, odporucam navstivit. Inak cesta pesi na hotel je o drzku, riadny slapak, hlavne ked si po turach.