Kto bol v Gradacu hotel Oáza? Alebo aspoň v tomto meste?
12-13 hod
sme isli
My sme sa teraz odtial vratili. Gradac je super. Krásne pláže, čisté more, malé mestečko. To pohorie okolo je nádhera! Cesta z BA cez Maďarsko - okolo Balatonu a potom po dialnici rovných 12 hodín.
@jkadankova lebo ja mam male deti 6r.2r. Chorvátsko mam ako tak pobehane, ale takto dole som už dlhšie nebol... Preto sa pýtam vzhľadom na dopravnú situáciu koľko trvá cesta... Lebo partnerka vie byť cestovania nervózna
@lubeno00 my sme isli v noci, deti to prespali. Išli sme - BA - Stoličný Belehrad - Záhreb - a po diaľnici dole. Krátke prestávky sme mali také 30 minútové asi 4. Deti mám 8 a 6 ročné.
@jkadankova takto celkom v pohode... Keď do max. 13h cesty rátajte cca 2h prestávok
@lubeno00 Inak teraz pozerám na ten hotel, no konkretne ten - ciastocne upraveny ale stoji hned vedla totalne rozobrateho hotela na konci plaze... švagrina to tam bola omrknúť a sa kyslo tvárila (pracuje v cestovke), delegatka tiez spominala, ze v polorozobratom hotely predavaju izby.... Je to uplne na konci dediny.
Inak je tam asi milion hotelov a dva miliony privatov, ak uz chcete ist do Gradacu.
My sme boli v hotely Sunce a tam sme boli spokojní 🙂
@jkadankova hotel sunce je fajn aj mne sa paci mýlim ze ešte by bol prijateľný aj hotel neptún.. Inak ďakujem za info a za vás nazor
Boli sme v lagune 22 jula sme sa vratili.my sme cestovali busom od 15.00 do 7 rana a spet od 17.00 do 7 rana.deti to zvladli super a to najmensia ma 2 roky.plaz uzasna pozvolna ciste more sice vlny riadne po obede ale vyblaznili sa na tom super.aj ked kopu ludi ale nasli sme miesto vzdy.jedlo tiez super a na plazi sa da krasne najest a z laguny sme mali 10percent zlavu.
ja som tam bola 4 roky po sebe mne sa tam pacilo, male mestecko, hlavne nebolo tam vela hluku,
nebola som v hotely ale v private