Prosim Vas, neboli ste niekto presne v tomto hotelovom komplexe? Ide o komplex Gelina Village na Korfu. Dakujem za rady.
Ja som tam nebola ale kamaratka a bola velmi spokojna.aj ja sa tam niekedy chcem vybrat.videla som videa fakt super.odporucam
@n0mi vdaka, ideme tam teraz v pondelok s dietatom 4,5 rocnym..len sa bojim aka tam bude kvalita jedla a hlavne pitie a voda...lebo uz sme boli s malym v turecku a skoncili sme na infuziach v nemocnici :o( vies mi prosim dat nejake rady ci tipy co treba zobrat resp ako to tam je? mali by sme byvat v nejakom "superior studiu", dakujem krasne
my ideme az teraz, uz asi nebude tak horuco, uvidime...idem do lekarne co-to pokupit...vy ste nemali nejake zaludocne problemy? nemas prosim fotky detskeho ihriska ze ake je tam? vsade pisu ze detske ihrisko a nikde na fotkach
@marcelatt https://www.tripadvisor.es/Hotel_Review-g670539...
Pozri sa sem, mas tam takmer 400 recenzii a viac ako 800 fotiek.
Ten hotel je podla vsetkeho pre skromnejsich,nenarocnych turistov, ale naproti tomu sa zda ze za dobru cenu. Precitaj si recenzie, aby si sa vedela pripravit na to co mozete ocakavat, a mozno budete nakoniec milo prekvapeni
@kamilkka ahoj, bola som tam minuly rok na konci leta, hotel a vsetko okej, plaz bola otrasna, velke kamene pri vstupe do mora...a transfer z letiska cista katastrofa !! trvalo ho aj vyse hodinu a pol, ale len preto ze to je klukata cesta cez kopec, same zakruty, ludom v autobuse bolo zle, ale bohuzial ina cesta z letiska do hotela nevedie, pritom je to vzdialene na km len okolo 30km
nevieš poradiť nejaky iny s ktorým ludia boli spokojni?
všade je takýto otrasny transport? my mame dve deti - starší 4 ročny zvracia v buse, takže zakruty isto niesu pre nas a potom mame 1,5 ročnu tak naozaj potrebujem normalne vybrať :(
@marcelatt boli odporucam