Gaderská dolina - apartmány

maruska24
30. jún 2013

Bol niekto ubytovaný v Gaderskej doline - apartmány? Našla som nejaké foto, kde je to fakt krásne, ale recenzie hovoria o špine, lenivosti i neochote. Volala som najskôr s recepčnou, ktorá nevedela omielať nič iné, iba to že majú stále obsadené, na druhý deň som volala s majiteľom - nejaký starý pán, ten len šuchotal s nejakým zošitkom a nakoniec mi dal termín až v septembri, ale mala som z toho pocit, že nemá vobec obsadené, len sa robil dôležitý. No ale nechcem krivdiť. Pobyt sme dostali darom, no po prečítaní recenzií mám dojem, že budem brať jednu tašku s handričkami, vysávačom a ešte aj s posteľnou bielizňou 😀 😀 Preto by som uvítala ak máte niektorá aj osobnú skúsenosť.

maminalenka
30. jún 2013

Ja teda neviem, ake je tam ubytovanie...ale prostredie a priroda krasne...
Chapem, ze mas obavy...ja som raz bola na Liptove, kde sme cely tyzden v chate byvali s bezdomovcom, teda on byval pod nami v pivnici...a zistili sme to par dni pred koncom. Ked sme to zistili, zbalili ,,kufre,, a hybaj domov. Postele boli dolamane, vsade spina a to nas len ubytko na 6noci vyslo bez stravy 170eur....teraz sa na tom smejem, ale vtedy mi bolo normalne do placu.

cecil36
1. júl 2013

@maruska24 my sme tam mali svadbu a vtedy to bolo vsetko ok a majitel super ustretovy, ale bolo to 4,5 roka dozadu. Co sa tyka prostredia prenadherne 🙂

maruska24
autor
1. júl 2013

na prírodu sa nesmierne teším, verím že pri mojom šťastí tam nebude zrovna liať ako z krhly. No ale ubytovanie máme akože v luxusných apartmánoch 😀 tak ma tam snáď luxusne neprekvapí bordel a špina.

evabb35
1. júl 2013

@maruska24 Ak si objednávala až teraz, tak naozaj môžeš byť rada, že si dostala termín v septembri a nie až v októbri. Ubytovanie v horách sa na letnú sezónu rezervujú na 7-14 dní tak 3-4 mesiace dopredu.Všade. Niektoré lokality sú už začiatkom marca na letné mesiace rezervované.

maruska24
autor
2. júl 2013

@evabb35 by som aj skôr objednávala, ale sme ten pobyt dostali darom až teraz a tým sa nám aj znížili šance na skorší termín. Inak ja milujem jeseň, hlavne ten jej začiatok. Tak trošička som dúfala, že v lete sa skôr ľudia poberú dovolenkovať k moru, alebo niekam k vode a že na slovensku to predsa len nebude nátresk, tak ale cena vždy urobí svoje. Na fotkách to vyzerá fakt veľmi dobre, ale najnovšie skúsenosti od ľudí ma dosť plašia. Tak ale, aj zo Zázrivej som mala vyplašený pocit a nakoniec to bolo fajn, aj keď tam bolo kopec nedostatkov. Len som chcela vedieť, či si mám ozaj brať aj také veci ako čistiaci prostriedok, a pod. . 😉

mima003
15. júl 2013

No my tam máme rezervovaný termín od 7. augusta. Tiež som sa dočítala posledné hodnotenia a na pocite šťastia mi fakt nepridali, ale čo už.... Pobyt zaplatený, termín rezervovaný... ideme. Potom dám vedieť ako bolo. Dúfam len, že tie hodnotenia boli prehnané (niektorým ľuďom skrátka nevyhovieš). Veď uvidíme 😕 😨 😉

ask
15. júl 2013

@maruska24 O ubytovani netusim.... ale boli sme tam tuto nedelu a priroda nadherna 😎 😵

maruska24
autor
16. júl 2013

@mima003 určite daj vedieť, ja som sa tam už potom nedovolala, ale určite si tam ešte zavolám aby som sa na rovinu opýtala či si mám vziať aj handričky s dezinfekčným prostriedkom 🙂 tak ale na prírodu sa teším, snáď tam bude aj príležitosť vybehnúť na bicykel či na huby.

pavel1k
24. júl 2013

Byl jsem tam prvních 10 dní v červenci a bylo to super, příroda krásná, ubytování v pohodě, při nástupu čisto, uklizeno, povlečeno,pak už uklízečka nechodí (není to hotel), koš si ještě dokážu vynést sám, wc papír jsem dostal na recepci,majitel není žádný starý pán, ale sympatický chlapík (motorkář), který zaměstnává pěkné číšnice 🙂 radost pohledět. Dole v restauraci jsou přijatelné ceny, dobrá jídla. Zvlášť bych doporučil huhu zmrzlinový pohár za 1,90 a halušky. K dispozici je ohniště, 2x jsme si pekli buřty a pro děti je vyžití na houpačkách (i pro dospělé) a na trampolíně, chystáme se tam zase. A co jsem ocenil, nikdo vám nestojí za prdelí jako v jiných penzionéch a pořád se nevyptává jestli jste spokojeni a jestli něco nepotřebujete a zároveň vás šmíruje. 🙂

maruska24
autor
25. júl 2013

mňa by ešte zaujímalo či je tam niekde blízko nejaký obchod, keby sme teda chceli opekať alebo tak.

pavel1k
25. júl 2013

V Blatnici cca 1.5 km od apartmánů je COOP + místní hospoda, pak je tam ještě jeden obchod s potravinama, ale v tom jsem nebyl, nejlépe jsme nakoupili v Tescu (Turčianské Teplice), cestou do Turčianských Teplic - cca - 5 km jsou Mošovce a zde je také COOP + jeden obchod navíc.

mima003
13. aug 2013

Takže my už máme po dovolenke a môžem povedať, že sme boli spokojní. Ubytovanie v apartmánoch bolo vkusné, apartmán veľký, dobre riešený. Na zariadení bolo vidno používanie, ale bolo naozaj čisto. Vybavenie kuchynského kútika bolo veľmi biedne, ale na to nás čašníčka a recepčná zároveň upozornila. (vraj keď budeme čokoľvek potrebovať treba im povedať, nie je to tam vraj preto, že to ľudia kradnú). Ak máte polpenziu, tak na raňajky si vyberáte z predjedál- praženica, párky,... (výber pre nás nič moc, vzhľadom na to, že my máme radi sladké raňajky a tu nič sladké nemali), na večeru si vyberáte z jedálneho lístka (okrem rýb, hovädzej sviečkovice a diviny- za to sa dopláca). V jedálnom lístku je toho popísaného dosť, ale musím skonštatovať, že čokoľvek sme si objednali, chutilo to takmer rovnako. Dodávam ale, že to bolo v pohode ( nebolo to moc mastné, ani veľmi slané). Ako už bolo písané, blízko v dedine sú potraviny, takže keď sme mali chuť na niečo iné, nebol problém vybehnúť kúpiť. Spomeniem ešte, že pri hlavnej budove je zmrzlinový stánok s výbornou zmrzlinou (ale mimo sezónu neviem či bude otvorený). Príroda je krásna. Len v tom čase, keď sme boli my, tam boli osy. Ale strašne veľa. Na terase reštaurácie, pri ihrisku, v lese..... všade. Teta zmrzlinárka ale vravela, že to len ten týždeň, tak snáď budete mať viac šťastia a nebudú vám strpčovať život. Ak pôjdete na turistiku, pozor na značenie chodníkov, miestami neprehľadné a slabo značené. To s tým "dôležitým" majiteľom bude asi pravda. Väčšinu dňa sedel na terase, pofajčoval a popíjal kávu, a pritom tam má chaos jak hrom. Ubytovávajú čašníčky, recepcia prakticky neexistuje, apartmány pri odchode nikto nepreberá (preto aj tak vyzerajú), personál sa mení každý deň. Čašníčky boli milé a ochotné, ale vládol tam nejaký chaos. Čašníčok veľa, ale organizácia žiadna. Napriek tomu sme si to tam užili aj my aj deti (tie ocenili najmä trampolínu). My sme tam boli práve počas najväčších horúčav, takže to bolo pre nás ako vykúpenie (oveľa lepší a hlavne chladnejší vzduch ako u nás). Takže maruska24 handričky a bielizeň nechaj doma. A ak ste na sladké, tak riadne zásoby. Prajem krásnu dovolenku...

maruska24
autor
15. aug 2013

@mima003 ďakujem moc za príspevok. Ja sladké moc nemusím, raňajkujem aj tak len striedmo. Priateľ tiež. My sme skôr na syr a pod. a to si kúpime po ceste. September to je taký risk, buď bude pršať alebo bude pekne. Chceme vziať bike tak uvidíme. Ešte ma napadlo, je tam chladnička?

mima003
18. aug 2013

Chladička je spoločná na prízemí apartmánového domu.

maruska24
autor
20. aug 2013

portál skrachoval, naša dovolenka sa zjavne neuskutoční 😠 pán majiteľ je z toho zúfalý, faktúry neuhradené, on sám je v platobnej tiesni. už nikdy nič nekúpim cez zlavy. je to celé podvod.