Formulár o tehotenstve Smartwings

danette
2. aug 2022

Letel prosím niekto z vás v poslednej dobe spoločnosťou smartwings a mali ste so sebou potvrdenie o zdravotnom stave v ktorom ste týždni tehotenstva? Tá ich stránka je totiž tak blbá, že tam neviem nájsť takýto formulár a podľa toho čo tam píšu mi stačí tehotenská knižka na potvrdenie týždňa tehotenstva. Písala som aj na stránku do kontaktného formulára nech mi teda potvrdia že či stačí len tehotenská knižka alebo treba aj potvrdenie a keď teda treba tak že kde nájdem konkrétny formulár. A odpísali mi inteligentne tak že mi zas len skopírovali to isté čo majú na stránke: "Môžem lietať tehotná? Áno, do 34. týždňa tehotenstva (do 28 týždňa v prípade mnohopočetného tehotenstva). Majte však pri sebe tehotenský preukaz, aby ste mohli preukázať štádium tehotenstva. Po 34. týždni tehotenstva už let nie je možný."

mamamasama
2. aug 2022

No a v akom si týždni???

danette
autor
2. aug 2022

@mamamasama v 28 týždni, jedno dieťa

natali08
2. aug 2022

@danette je tam, ze tehotensky preukaz, tak asi staci.

mamamasama
2. aug 2022

@danette tak potom ozaj nestresuj a zober len preukaz...formulár je aj na palube ;) ,ale nemyslím, že bude potrebný

lalenka33
2. aug 2022

A čo je nezrozumitelné na tom, čo majú uvedené na stránke a čo ti odpísali? Do 34.týždňa môžeš letieť a stačí ti tehotenský preukaz. Si v 28.týždni. Formulár nevyžadujú, tak ho nemajú.

danette
autor
3. aug 2022

Nestresujem baby. 🙂 Len ja radšej pôjdem s papierom navyše ako ma majú na letisku otočiť. To by bol prúser. Ide o to že nám poslali pokyny z CK a tam píšu že treba tehotenský preukaz, zdravotné potvrdenie. Zrejme to majú ale písané takto všeobecne na všetky letecké spoločnosti. Preto som tu hľadala že či nemá niekto konkrétne skúsenosti s Smartwings.

kacusik69
3. aug 2022

formular nie je, treba si vypytat potvrdenie od lekara, v AJ, uvadzajuce bezproblemove tehotenstvo v XXX tyzdni, predpokladany TP, datum, podpis, peciatka a samozrejme osobne udaje… - toto kontrolujeme

blaazi
3. aug 2022

@danette ja som letela so smartwings pred mesiacom v 25. týždni. Mala som tehotenskú knižku so sebou. Na check in si všimol pán čo nás odbavoval, že som tehu ..spýtal sa, ktorý týždeň a to bol posledný človek, ktorého to zaujímalo. Bruško som už mala zjavné.

danette
autor
3. aug 2022

@kacusik69 ďakujem. Dala som si vytlačiť potvrdenie od Ryanair a to mi lekárka potvrdila. Nie každá lekárka má čas a chuť vyrábať potvrdenie a ešte v angličtine. Myslím že by to malo byť na stránke každej leteckej spoločnosti pokiaľ sa to vyžaduje.

danette
autor
3. aug 2022

@blaazi ďakujem za konkrétnu skúsenosť 🙂

petka125
15. aug 2024

@danette nemáš náhodou to potvrdenie?