First minute dovolenka aj po Novom roku

29. dec 2023

Ahojte, viete mi pro poradit, dlho som nebola pri mori a ked, tak som vyuzivala last minute, teraz som nasla zajazd, ktory ma velmi oslovil, cena je na dnesnu dobu ok, moj plat nie, preto rozmyslam, ci pockat, ci pojde cena dole, alebo skor pri first minute zajazcoch je to opak, ze po novom roku navysia ceny?, aku mate skusenost, ci sa oplati pockat, dakujem

zmrzlinka2021
29. dec 2023

Je veľmi veľký dopyt po cestovaní + relatívne slušná životná úroveň aj na Slovensku, nehovoriac o ostatných krajín eú. Takže to by musela prísť vojna, tragedia, aby ceny klesli. Práve naopak, bližšie k letu budú stúpať.

Odporúčam tui reisen

muchotrafka298
29. dec 2023

Ck ma k dispozicii urcity pocet izieb a ked sa predaju, tak smola. Posledne dva roky boli problemy s letenkami, ze sice zajazd bol, ale uz neboli letenky. Cena urcite klesat nebude a do last minute ide toho velmi malo.

autor
29. dec 2023

dakujem za radu 👍

ta cestovka ma fakt vyborne ceny, skoda, ze je su odlety z Viedne, ja som uplny vychod SR 🙈

tanyan
29. dec 2023

Pre istotu si prever či sa jedná o skutočnú cestovku, nakoľko je na trhu (na internete) veľa falošných stránok, ktoré ponúkajú zdanlivo výhodné dovolenky, ale mnohí už zostali sedieť doma bez peňazí...

autor
29. dec 2023

ano, je preverena, roky uz funguje, zase sa nejedna o nerealnu cenu, ale v lete tipujem to bude raz tolko stat

muchotrafka298
30. dec 2023

K cene si pripocitaj cenu dopravy na letisko a domov po dovolenke a tiez eventualne ubytovanie, ak by bol odlet trebars skoro rano niekde pri letisku. Parkovanie tiez nie je vo Viedni na letisku najlacnejsie.
Ta cena zas tak dramaticky nestupne, to sa bat nemusis. Oni na tieto first momenty uplne nefunguju ako u nas. Oni maju nakontrahovane ine kapacity ako CK tu u nas.

surama
30. dec 2023

Urcite si pozri overene cestovky ako Kartago, Fisher, Bubo, Happy travel atd 🙂 Este stale vies najst dobre ceny 🙂

oliverceky
30. dec 2023

Aká je to cestovka?

autor
30. dec 2023

@muchotrafka298 zvažovala som si všetko možné aj na vlastnú päsť, ale tým, že pôjdem sama a trpím úzkosťou toto by bolo na hrane pre mňa aj cestovanie do Viedne kvôli odletu, z východu zase eura na cestu, prípadne prespatie, lebo to by už bola na mňa priveľa, veľký rozdiel cenový nie je aj s odletom z KE cez cestovku a mám všetko zabezpecene, jednalo by sa o jednu z uvedených tu

muchotrafka298
30. dec 2023

Pocitas s tym, ze ak ides sama, treba Ti doplatit jednopostelovu izbu? Lebo to tiez nie je uplne lacna zalezitost. A nedoporucujem uplne nechat si ubytovat k sebe dalsiu osobu, ktora ide tiez sama a nechce doplacat (niektore CK toto umoznuju, ze ak by bol niekto dalsi sam rovnakeho pohlavia, budete na izbe spolu a tym padom neplatis doplatok ako ked si sama). Lebo ju nepoznas a nikdy to nedopada dobre.

autor
30. dec 2023

@muchotrafka298 ja už mám finálnu cenu, len to nejak uhradiť 😆 napísala som sama kvôli tomu, že nejdem s dospelým, idem s dietatom

muchotrafka298
30. dec 2023

Pisala si, ze ides sama. Ak ides s dietatom, je lepsie prilis nekombinovat.

muchotrafka298
30. dec 2023

Kolegyna riesila toto leto, ze je sama s dietatom. Musela zobrat dalsiu dospelu osobu, aby boli 2 a jedno dieta 7 rokov. Lebo keby isla sama, za dceru by platila ako za dospelu osobu. Neviem aka to bola cestovka.

zuzki1
30. dec 2023

My sme minuly rok kúpili FIRST moment a ceny toho zájazdu co sme vybrali už nižšie neboli . A Last minute vôbec , to už bolo vypredané

zmrzlinka2021
30. dec 2023

Napíš o aký zájazd ide a za akú cenu na osobu