ahojte,baby cestovatelky,tuho zvazujeme "letnu" dovolenku v zime,ak mate skusenosti,boli ste,precestovali nieco,budem vdacna za akukolvek radu,zvazujeme trojku Thajsko,Dominikanska republika alebo Sri lanka-ja sa priklanam asi k DR najviac ale necham si poradit.ak ste niekto boli poprosim vas o skusenosti,pripadne aj tip na hotel.nebude to ziadna spoznavacia,kedze ideme s detmi tak doslovne ze vecget a rochnenie na plazi a v mori🙂
môžem poprosiť link na cestovky? ďakujem!
@sakura77 veru tak. Jedna vec je chamtivost a druha vec je, ze rakusania a nemci maju lepsie izby v rezortoch, pretoze si rezervuju viac izieb. My uz par rokov chodime len cez rakuske a nemecke cestovky a sme velmi spokojni.
Inak aj @mabika dobre radi. Maledivy su tiez dobrou volbou. Raj na zemi. Nadhera. Ale tam vacsinou nebyva all inclusive a jedlo, pitie je tam drahe. All inclusive sa da priplatit, no dost to navysi cenu.
@janka279 dik,tiez pozeram cez airstop....su to aj 2000 eurove rozdiely,to je brutal teda...maledivy vyzeraju krasne ale je to este dlhsia cesta,tak to zatail nepozeram,ja deckam ani tu 11hodinovu cestu nemozem vopred povedat lebo by mi do lietadla nesadli😀
@dupinka ja airstop tiez pozeram,maju velky vyber a dobre ceny ....
@briketa V Dominikanskej republike som nezaregistrovala nijake skody ani obete, paseku narobil na ostrove Dominica, ale tento ostrov sa nachadza vo vychodnej casti Karibiku, z druhej strany je obmyvany Atlantikom, a teda velmi daleko od DR. Kazdopadne do decembra je daleko a hocijake skody na hlavnych tahoch ci hoteloch by boli odstranene ako prve, kedze ostrovy ziju prakticky z turistickeho ruchu
Áno na Dominike to bolo
Mauricius
@sakura77 Jednoznacne DR, zabava po cely den, AI, strava podobna nasej.Sri Lanka nie je velmi na kupanie v mori(velke vlny) a Thajsko skor s vacsimi detmi(hotely su tam mensie, nie je vela zabavy pre deti a aj strava je dost odlisna). Ja sice idem s detmi v decembri do Thajska, ale su uz v pubertalnom veku, tak to bude ine.
Ak by som isla na "oddychovku", zvolila by som znova DR, ale skor sever-poloostrov Samana.