Exotika zima 2016

sakura77
5. sep 2015

ahojte,baby cestovatelky,tuho zvazujeme "letnu" dovolenku v zime,ak mate skusenosti,boli ste,precestovali nieco,budem vdacna za akukolvek radu,zvazujeme trojku Thajsko,Dominikanska republika alebo Sri lanka-ja sa priklanam asi k DR najviac ale necham si poradit.ak ste niekto boli poprosim vas o skusenosti,pripadne aj tip na hotel.nebude to ziadna spoznavacia,kedze ideme s detmi tak doslovne ze vecget a rochnenie na plazi a v mori🙂

tenerifka
5. sep 2015

@sakura77 Jednoznacne DR, zabava po cely den, AI, strava podobna nasej.Sri Lanka nie je velmi na kupanie v mori(velke vlny) a Thajsko skor s vacsimi detmi(hotely su tam mensie, nie je vela zabavy pre deti a aj strava je dost odlisna). Ja sice idem s detmi v decembri do Thajska, ale su uz v pubertalnom veku, tak to bude ine.
Ak by som isla na "oddychovku", zvolila by som znova DR, ale skor sever-poloostrov Samana.

sakura77
autor
5. sep 2015

@tenerifka Ďakujem, aj mne sa pozdáva najviac tá Dominikánska veru..☺

mabika
5. sep 2015

@sakura77 ak nechcete poznavat, skoda sa trepat na SR alebo thajsko. Dominika bude idealna, je na veget ako stvorena.

janka279
5. sep 2015

@sakura77 tiez sa priklanam k tej dominikanskej v tomto pripade. Je tam krasne, su tam krasne plaze, perfektne fotely a vacsinou all inclusive rezorty.

sakura77
autor
6. sep 2015

@mabika
@janka279 no spoznávanie az za pár rokov,momentálne V ich veku by to bolo skôr utrpenie V ich veku 😂takže zatiaľ len vegetenie veru.
No pozerám tie hotely A resorty,akože wow,akože teda mega rozdiely naše A rakúske cestovky,to je neskutočná chamtavost u nás teda 😕 😖

mabika
6. sep 2015

@sakura77 pozri aj maledivy, to je podobne 😉

dupinka
6. sep 2015

môžem poprosiť link na cestovky? ďakujem!

janka279
6. sep 2015

@sakura77 veru tak. Jedna vec je chamtivost a druha vec je, ze rakusania a nemci maju lepsie izby v rezortoch, pretoze si rezervuju viac izieb. My uz par rokov chodime len cez rakuske a nemecke cestovky a sme velmi spokojni.
Inak aj @mabika dobre radi. Maledivy su tiez dobrou volbou. Raj na zemi. Nadhera. Ale tam vacsinou nebyva all inclusive a jedlo, pitie je tam drahe. All inclusive sa da priplatit, no dost to navysi cenu.

janka279
6. sep 2015

@dupinka my pozerame cez tui.sk, airstop.sk najcastejsie. Este existuje aj verne.sk. Su to vlastne portaly, ktore predavaju dovolenky nemeckych a rakuskych cestoviek.
V poslednom case asi najviac vyuzivame tui, lebo cez nich si dokazeme vyskladat dovolenku, aku chceme.

sakura77
autor
6. sep 2015

@janka279 dik,tiez pozeram cez airstop....su to aj 2000 eurove rozdiely,to je brutal teda...maledivy vyzeraju krasne ale je to este dlhsia cesta,tak to zatail nepozeram,ja deckam ani tu 11hodinovu cestu nemozem vopred povedat lebo by mi do lietadla nesadli😀
@dupinka ja airstop tiez pozeram,maju velky vyber a dobre ceny ....

sisaka
6. sep 2015

@sakura77 tiez sa priklanam za DR, ale odporucam oblast Punta Cana

briketa
6. sep 2015

@janka279 Dominicu treba najprv prezriet, lebo akurat tam bol hurikan s 20 mrtvymi, dalsimi zranenymi a nezvestnymi a boli porusenie nielen budovy, ale aj strhnute mosty, cesty. Potrva to vycistit a opravit. A je to uplne cerstvo, pred par dnami.

tenerifka
6. sep 2015

@briketa V Dominikanskej republike som nezaregistrovala nijake skody ani obete, paseku narobil na ostrove Dominica, ale tento ostrov sa nachadza vo vychodnej casti Karibiku, z druhej strany je obmyvany Atlantikom, a teda velmi daleko od DR. Kazdopadne do decembra je daleko a hocijake skody na hlavnych tahoch ci hoteloch by boli odstranene ako prve, kedze ostrovy ziju prakticky z turistickeho ruchu

sakura77
autor
6. sep 2015

Áno na Dominike to bolo

janka279
6. sep 2015

@briketa moze byt, ale do DR sa oplati ist neskor, az pocas zimnych mesiacov. My sme boli v decembri, tesne pred Vianocami a bolo to v poriadku.

sakura77
autor
7. sep 2015

@janka279 veď my chceme ísť V zime jasne😉cca január

oliverceky
27. sep 2015

Mauricius