Ahojte, viete niekto poradit? Poprosim ozaj len tie, co sa vyznaju alebo maju odobnu skusenost 🙏 ceny stupaju kazdnym dnom rapidnou rychlostou skrz cien leteniek. Viete mi povedat, ci su aj last minuty napr den pred odletom. Pracovnicky v cestovkach hovoria, ze pri vianocnej exotike to tak vobec nefunguje, ze cim blizsie k odletu, tym vyssie ceny. Ale co s pobytmi, ktore ludia zrusia na poslednu chvilu a cestovky nenajdu nahradu? To ozaj sa vsetko preda alebo maju kopu volnych miest v lietadle radsej, akoby ich predali za nizsie ceny?
Ak zrusia na poslednu chvilu, cestovka o nic nepride, ani letecka spolocnost, uz zakaznikom nic nevratia. Maximalne poistovna strati, ak si niekto dobre poistil a ta s uvolnenymi miestami nic nema. Tak mozes len dufat, ze sa nejaky LM najde.
Tak tak, cez vianoce/silvester je šanca na lastminute úplne mizivá a už pred pár mesiacmi sa nedalo vybrať nič poriadne.
@mk1111111111 to je pravda, tam vlastne pride len poistovna o prachy
@laurita285 ponuk je dost, len sa ceny zvysuju o stovky eur kazdym dnom.
@andreaak05 reálne je ponúk minimum, to čo zostalo je už viac menej to čo nik nežral a ešte to stojí aj horibilné čiastky.
@laurita285 podla mnato tak vobec neni. Pozeram to, co tam bolo aj pred pol rokom astale to tam je, len je vsetko ovela drahsie
@andreaak05 dobre pise
@laurita285 , stale je tam to, co nebolo zaujimave a nepredalo sa v povodnej" dobrej "cene, teraz blizsie k sviatkom to pojde len hore. Ten kto bude chciet ist silou mocou, kupi aj drahsie a povodne nepredajne.
Inak, myslis si, ze Ti tu niekto zaruci, ze bude last minute den pred odletom, lebo jemu sa to minuly rok podarilo? Ved, minuly rok tolko ludi este necestovalo, este boli kvoli kovidu obozretni, to uz tento rok neplati, preto je vacsi dopyt a ina situacia ako minuly rok a ceny idu hore
@mk1111111111 vies co, skor som cakala, ze sa ozve nejaka pani, co robi v cestovke. Lebo som nevedela, ci mi ta pani v cestovke nepovedala, ze lastminuty nie su, len zato, aby sme kupili dovolenku teraz. My sme boli takto v exotike na vianoce uz 2x, ale stale sme zajednavali dovolenku uz v lete. Teraz sme to nechali tak a vidim, ze sme neurobili dobre.
Snad sa nieco cenovo vhodne najde, budem drzat palce
@mk1111111111 dakujem ☺️
Takych pobytov je ovela menej ako vramci letných dovoleniek. Mozes mat stastie, nemusis 🤷♂️my sme tak pozerali par rokov dozadu, ci nahodou a nikdy sme stastie nemali. Takze ak, tak chod na istotu.