Ahojte, chcela by som poprosit o radu, v marci budem mat okruhle narodky, ktore by som rada stravila v exotike, kedze mam opustak len na tyzden cca rada by som ho vyuzila na maximum a nestracala cas dlhymi presunmi prestupmi. Ale neviem sa rozhodnut kam, emiraty a spol ma na tento ucel nelakaju a ostatne je cca 12 hodin letu co ma trosku dost desi. Aktualne sa lieta z ba ma kubu, do vietnamu, dominikanskej, zanzibar(ale tam v marci nieje pekne more) thajsko som Velmi nenasla z ba. Tak neviem kam ist kde sa da toho vidiet co najviac, zaroven nech to ma trochu uroven, aj to lietadlo je trosku pouzitelne na dlhy let. Dakujem
mas protichodne poziadavky chod na zanzibar a chod vo februari ved hadam nemas pt rokov ze musis ist presne v den narodenin
a zaplt si vylet na safari na pevninu (tanzania
@mamina7070 vo februari bohuzual nemozem kvoli praci, len nerozumiem v com su moje poziadavky protichodne...
@zuzulkazu tak chod na zanzibar v marci to je este sezona a neni pravdepodobne ze bude problem s morom (ak si vyberies dobru lokalitu)
tak chces letiet z Ba nechces byt dlho v lietadle atd atd tak si logicky mozes vybrat len z toho co je v ponuke
aky mas budget?
@mamina7070 chceli by sme do 2000/os
@zuzulkazu Zanzibar je v marci ideálny boli sme top pocasie, more vsetko 🥹
@ariannazara niekde som citala ze prave v marci je tam nejaky blby priliv vela chaluz, skratka ze more nic moc, tak ma to trochu odradza
@zuzulkazu my sme boli a super. Závisí aj od toho kde ideš my sme boli na nungwi
@zuzulkazu v marci ti priamy let z BA na Zanzi nejde
a v cestovkach boli len lety z viedne
tak si ho mozes skrtnut a napis ten presny termin kedy mozes
@mamina7070 praveze cedok sa tvari ze ma
@zuzulkazu tak vezmi rio jambo ak ti sedi termin
Ja som bola v marci v Mexiku a počasie bolo nádherné a taktiež aj oceán. Ale let z Viedne do Zurrichu a odtiaľ Mexiko.
@zuzulkazu Ahoj, boli sme teraz v decembri s Čedokom na Zanzibare, let trval 10 hodín,z toho bola necelú hodinu prestávka v Hurghade.
Ponúkajú aj zájazdy na Maurícius a do Thajska s odletom z Bratislavy a samozrejme,bez prestupov.
Kuba sa lieta už len 7.1. posledný termín,potom sú lety z BA zrušené.
Boli sme aj v Dominikánskej, tam tiež bolo krásne.
Ešte by si mohla pozrieť Katar a Omán,ak to berieš ako exotiku.
@zuzulkazu v marci je parádne v Karibiku... 👍🏼 Ak chceš exotiku, tak sa zmier s tým, že prestupovať aspoň 1 x je nutnosť. SVK nemá moc lichotivú polohu 🤷🏼♀️
@helenbozka Od roku 2023 sa lieta z BA bez prestupov do Dominikánskej republiky, Vietnamu, Thajska,na Kubu ak na Maurícius.
Katar, Omán, Bahrajn tiež priamy let.
@jaja20 a to priamo z Kremnice sa tam neletí...? 😁😁😁🤦🏼♀️Ak má lietadlo medzipristátie v Prahe a let trvá o to viac, neberiem to úplne ako priamy let. BTW, vyjadrila som sa, že prestupu sa pri exotike asi nevyhne, nespomenula som konkrétne destinácie... Ale to by si musela čítať S POROZUMENÍM 😉 osobné som letela z Viedne do Punta Cany a mala som aj tak jeden prestup. Ale Ty sa vyznáš, kúpila si si dovolenku cez CK, ktorá Ti všetko zabezpečila a Ty si precestuješ dohromady aj 15 hodín minimálne, ale Bez Prestupu z BA 😁😁😁🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️👍🏼 gratulujem...
@helenbozka Tak ešte raz pre tých nechápavejšich - technická prestávka nie je PRESTUP.
Pri prestupe sa logicky prestúpi z jedného lietadla do druhého aj s komplet batožinou.
A nemáš pravdu ani s tou Prahou. Žiadne medzipristátie tam nie je, tak to bolo v minulej sezóne.
Takže darmo sa rehlíš.
Ty si písala, že ak autorka chce exotiku,tak sa MUSÍ zmieriť s tým, že musí aspoň 1x prestupovať.
No nemusí. Tie destinácie, ktoré som jej napísala ja,sú exotika, môže si vybrať z nich.
A nerozumiem akurát len tej tvojej ironickej komunikácii ( vrátane výsmechu ohľadom môjho bydliska, ktoré si si vyhľadala v mojom profile), na ktorú nemáš dôvod.
BTW. Cestovné kancelárie ti tiež vadia? 🤨
@zuzulkazu nemám skúsenosť s destináciami v marci, ale pozri odlety aj z Viedne. Prečo sa obmedzuješ na BA?