Ahojte, radi by sme isli tento rok v obdobi april/máj na nejaku exoticku dovolenku (karibik, indonezia....) viete mi poradit nejake pekne miesta vhodne aj pre deti a hlavne cenovo prijatelne. Ake cestovky pozerat? Zvazovala som aj moznost kupy leteniek a hotela zvlast, ale nejak mam z toho obavy.... mate nejake skusenosti?
Dakujem 🙂 😎
@tatianamt nad Dominikanskou uvazujem asi najviac, ale aj Kuba ma zaujala. 🙂 Bali a SriLanku mi velmi s dietatom neodporucali, asi kvoli situacii.... tak mam z toho zmiesane pocity. ale budem rada ak mi nieco ohladne Kuby a DR poradis. Moj drahy bol v Punta Cana a velmi sa mu tam pacilo.
@andiga prepáč, že som neodpovedala hneď ale bola som tiež na dovolenke, zhodou okolností práve Dominikánska 🙂 tentoraz sme boli v letovisko Samaná hotel Grand Paradise Samaná... veľmi sa nám páčilo, služby hotela boli na veľmi dobrej úrovní a tak isto aj strava bola super, čo sa týka pláže to nemusím ani písať bola úžasná ako všade v Karibiku...
toto je ten hotel: ak budeš mať záujem o viac obrázkov nie je problém 🙂
http://palmtour.sk/katalog/product/32105-Hotel-...
@andiga vsetklo ok ok.. ale ja by som uz len kvoli malej, kvoli letu volila asi pre Vas 3 Dubaj.. 😉 .. Kubu mam za sebou, v polke letu ma mrle zrali, deti tam strasne revali (11h let).. radsej vyckajte, ked bude vacsia.. Dubaj mate za 5,5h.. pohoda ;).. nam sa tam pacilo.. a kupila som letenky zvlast a hotel zvlast.. 🙂
@andiga Dominikanska republika!!! Minuly tyzden sme sa vratili, prekrasne plaze, hotel vynikajuci, teplucko! Leteli sme z Budapesti a potom z Pariza, hoci nas syn uz ma 6 rokov ale boli tam aj mensie deti a let bol v pohode. Vlani sme boli 3 dni Dubaj a potom isli sme dalej na 7 dni Seychelly s deckom.
Rada by som trosku obnovila tuto temu, nakolko sme dovolenku trosku presunuli. a radi by sme isli november-januar. mala ma uz 3 a pol roka a chcela by som nieco specialne 🙂
Urcite preferujem karibik. pozerala som Havaj. ale nie som rozhodnuta. Chcelo by to nieco kde nie je hned hlboka voda. nejake dalsie tipy? 🙂 😎
@andiga Ak hladas krasne more, pokojnu destinaciu(malo ludi), cisto a bezpecne-Maldivy
Za posledne roky som bola Maldivy-2 krat, Dominikanska(juh-Bayahibe), Indonezia-Bali,Lombok(severne a zapadne pobrezie), Thajsko-Koh Samet, Mauricius(vychodne a zapadne pobrezie), Zanzibar(vychodne a severne pobrezie).....a na rok dame mozno treti krat Maldivy. NIkde nebolo tak pohodovo, a nikde nebolo take krasne more.
Uplne najhorsie z toho vychadza Dominikanska-proste masovka
@andiga ak zvazujes Hawaj je to perfektna destinacia ale na tak male dieta by som to neodporucala z hladiska dlzky letu....bola som uz 4 x a zakazdym som si povedala ze posledny krat prave kvoli dlhej ceste 24-32hodinova cesta. Plytkejsia voda je na plazach ostrova Oahu. Cenovo to vychadza velmi dobre ak kupujes vsetko separe mimo cestovku.
Z Bahamskych ostrovov odporucam ostrov Exuma a Nassau-Paradise island.
Exuma je pokojnejsia a Nassau je rusnejši..
@andiga tak zavisi od toho kolko chces do toho investovat a ake mas od ubytka ocakavania....na hawaii sa oplati pozerat cez airbnb ubytko a na Bahamach cez trivago ...ach chces s tym pomoct pripadne aj s letenkami napis mi kludne spravu...inak akurat min.tyzden bola akcia na letenky na hawaji za 330 eur 🙂))
Baby a Zanzibar s detmi ste niektora dali? Mam 3.5 rocnu a 14 mesacneho krpca. Zatial boli len tu u nas v okoli 🙂 Egypt, Chorvatsko, Cyprus. Na exoticu s detmi sme este neboli. No planujeme, ale rada by som chcela vediet vase skusenosti prave so Zanzibar. Lety su uplne skvele a priamo z KE. Co nam neskutocne vyhovuje.
Teraz su letenky na Seycheli za 360E
https://www.pelikan.sk/akciove-letenky/AT:BKK-M...
Ahojte, destinacie su krasne vsetky, a ako nato sporite korunky, vsak to vyjde na 5 tis eur pri 4 clennej rodine? Dajte tipy...
@jelsa1 praveze vobec nie. podla mna sa to vyrovna uz takej lepsej dovolenke v Turecku. Pre 4 clennu rodinu sa dokazes zmestit aj do 3,5tis uplne v pohode podla mna. Teraz akurat pozeram nieco na zimu a nasla som pre nas ( 4os) letenky na Kubu za 1400€ najdem este ubytko a je to 😊
Takze hladate zvlast letenky a zvlast ubytko?
Ahoj a este mi povedz ako na to nasetrite?
ahojte, boli ste niekto na kube prelom april/maj? Ake je vtedy more? A pocasie? Neprsi vtedy este vela? Lebo ideme vtedy na Miami a chceli by sme ist odtial na par dni bud na Kubu alebo Bahamy.
Za akekolkvek info budem rada 🙂 Kludne aj tipy na ubytko
@andiga
Ahoj,
čo sa týka Karibiku, najčastejšie cestujeme s deťmi do Dominikánskej republiky - úžasné pláže, vynikajúce služby pomer cena - kvalita.
Tak isto je super aj Kuba. Čo sa týka Indonézie cenovo je drahšia a najčastejšie ide Bali.
Za prijateľnú cenu by som možno ešte odporúčila Kapverdy, prípade Kanáre alebo Emiráty (v Apríli tam až tak extra ešte horúco nebude).
Ak máš záujem poradím, mám prehľad nakoľko pracujem v cestovke. 🙂