Exotika apríl - máj 2016

andiga
1. feb 2016

Ahojte, radi by sme isli tento rok v obdobi april/máj na nejaku exoticku dovolenku (karibik, indonezia....) viete mi poradit nejake pekne miesta vhodne aj pre deti a hlavne cenovo prijatelne. Ake cestovky pozerat? Zvazovala som aj moznost kupy leteniek a hotela zvlast, ale nejak mam z toho obavy.... mate nejake skusenosti?
Dakujem 🙂 😎

tatianamt
2. feb 2016

@andiga
Ahoj,
čo sa týka Karibiku, najčastejšie cestujeme s deťmi do Dominikánskej republiky - úžasné pláže, vynikajúce služby pomer cena - kvalita.
Tak isto je super aj Kuba. Čo sa týka Indonézie cenovo je drahšia a najčastejšie ide Bali.
Za prijateľnú cenu by som možno ešte odporúčila Kapverdy, prípade Kanáre alebo Emiráty (v Apríli tam až tak extra ešte horúco nebude).
Ak máš záujem poradím, mám prehľad nakoľko pracujem v cestovke. 🙂

andiga
autor
2. feb 2016

@tatianamt nad Dominikanskou uvazujem asi najviac, ale aj Kuba ma zaujala. 🙂 Bali a SriLanku mi velmi s dietatom neodporucali, asi kvoli situacii.... tak mam z toho zmiesane pocity. ale budem rada ak mi nieco ohladne Kuby a DR poradis. Moj drahy bol v Punta Cana a velmi sa mu tam pacilo.

tatianamt
25. feb 2016

@andiga prepáč, že som neodpovedala hneď ale bola som tiež na dovolenke, zhodou okolností práve Dominikánska 🙂 tentoraz sme boli v letovisko Samaná hotel Grand Paradise Samaná... veľmi sa nám páčilo, služby hotela boli na veľmi dobrej úrovní a tak isto aj strava bola super, čo sa týka pláže to nemusím ani písať bola úžasná ako všade v Karibiku...
toto je ten hotel: ak budeš mať záujem o viac obrázkov nie je problém 🙂
http://palmtour.sk/katalog/product/32105-Hotel-...

andiga
autor
25. feb 2016

@tatianamt dakujem velmi pekne, tento hotel na odporucil aj známy tak dost nad ním uvazujem, uvidim ako sa nakoniec rozhodneme. 🙂 uz sme nakoniec zvazovali aj Zanzibar ale neviem. Asi skor DR 🙂

andiga
autor
25. feb 2016

@tatianamt inak ak sa smiem spytat, isli ste tiez ako rodinka s dietatom? boli tam moznosti?

hroma
25. feb 2016

@andiga vsetklo ok ok.. ale ja by som uz len kvoli malej, kvoli letu volila asi pre Vas 3 Dubaj.. 😉 .. Kubu mam za sebou, v polke letu ma mrle zrali, deti tam strasne revali (11h let).. radsej vyckajte, ked bude vacsia.. Dubaj mate za 5,5h.. pohoda ;).. nam sa tam pacilo.. a kupila som letenky zvlast a hotel zvlast.. 🙂

liza68
25. feb 2016

@andiga Dominikanska republika!!! Minuly tyzden sme sa vratili, prekrasne plaze, hotel vynikajuci, teplucko! Leteli sme z Budapesti a potom z Pariza, hoci nas syn uz ma 6 rokov ale boli tam aj mensie deti a let bol v pohode. Vlani sme boli 3 dni Dubaj a potom isli sme dalej na 7 dni Seychelly s deckom.

andiga
autor
20. sep 2016

Rada by som trosku obnovila tuto temu, nakolko sme dovolenku trosku presunuli. a radi by sme isli november-januar. mala ma uz 3 a pol roka a chcela by som nieco specialne 🙂
Urcite preferujem karibik. pozerala som Havaj. ale nie som rozhodnuta. Chcelo by to nieco kde nie je hned hlboka voda. nejake dalsie tipy? 🙂 😎

tenerifka
20. sep 2016

@andiga Ak hladas krasne more, pokojnu destinaciu(malo ludi), cisto a bezpecne-Maldivy

Za posledne roky som bola Maldivy-2 krat, Dominikanska(juh-Bayahibe), Indonezia-Bali,Lombok(severne a zapadne pobrezie), Thajsko-Koh Samet, Mauricius(vychodne a zapadne pobrezie), Zanzibar(vychodne a severne pobrezie).....a na rok dame mozno treti krat Maldivy. NIkde nebolo tak pohodovo, a nikde nebolo take krasne more.
Uplne najhorsie z toho vychadza Dominikanska-proste masovka

andiga
autor
20. sep 2016

@tenerifka priznam sa ze ne osobne nevadia ludia praveze kvoli malej nechcem uplny pokoj, ona ma rada spolocnost. Este som zvazovala aj Kubu alebo Bahamy.

majusqa77
20. sep 2016

@andiga kuba 🙂 aktualne mi v havane zije segra 🙂)))

natalym
20. sep 2016

@majusqa77 To fakt? Daj voľačo ako sa jej tam žije, čo sa jej páči čo nemá rada. Môžeš?

majusqa77
20. sep 2016

@natalym ja mam svagra kubanca 🙂 takze oni tam niesu prvykrat. ale teraz prvykrat na viac, ako mesiac 🙂 teda uz su tam mesiac a sli (asi) na rok 🙂)) segra je maximalne spokojna, maju byt na okraji havany, pesi k moru asi 10 minut 🙂 a synovci zacali uz chodit aj do skoly 🙂))

winnerka
20. sep 2016

@andiga ta kuba je fajn, my chodíme sami na dlhe cesty , na Kube sme aj co- to preskúmali, ale bola by fajn aj pre deti. Teraz ideme v novembri do Mexika, to si myslím, ze by bolo aj pre deti ideálne.

zirafka86
20. sep 2016

@andiga ak zvazujes Hawaj je to perfektna destinacia ale na tak male dieta by som to neodporucala z hladiska dlzky letu....bola som uz 4 x a zakazdym som si povedala ze posledny krat prave kvoli dlhej ceste 24-32hodinova cesta. Plytkejsia voda je na plazach ostrova Oahu. Cenovo to vychadza velmi dobre ak kupujes vsetko separe mimo cestovku.
Z Bahamskych ostrovov odporucam ostrov Exuma a Nassau-Paradise island.
Exuma je pokojnejsia a Nassau je rusnejši..

andiga
autor
20. sep 2016

@zirafka86 a mas aj nejake konkretne hoteli, ktore by si odporucila?

zirafka86
20. sep 2016

@andiga tak zavisi od toho kolko chces do toho investovat a ake mas od ubytka ocakavania....na hawaii sa oplati pozerat cez airbnb ubytko a na Bahamach cez trivago ...ach chces s tym pomoct pripadne aj s letenkami napis mi kludne spravu...inak akurat min.tyzden bola akcia na letenky na hawaji za 330 eur 🙂))

nikolette75
11. okt 2016

Baby a Zanzibar s detmi ste niektora dali? Mam 3.5 rocnu a 14 mesacneho krpca. Zatial boli len tu u nas v okoli 🙂 Egypt, Chorvatsko, Cyprus. Na exoticu s detmi sme este neboli. No planujeme, ale rada by som chcela vediet vase skusenosti prave so Zanzibar. Lety su uplne skvele a priamo z KE. Co nam neskutocne vyhovuje.

zuzkamark
7. júl 2017

Teraz su letenky na Seycheli za 360E
https://www.pelikan.sk/akciove-letenky/AT:BKK-M...

jelsa1
17. aug 2018

Ahojte, destinacie su krasne vsetky, a ako nato sporite korunky, vsak to vyjde na 5 tis eur pri 4 clennej rodine? Dajte tipy...

andiga
autor
17. aug 2018

@jelsa1 praveze vobec nie. podla mna sa to vyrovna uz takej lepsej dovolenke v Turecku. Pre 4 clennu rodinu sa dokazes zmestit aj do 3,5tis uplne v pohode podla mna. Teraz akurat pozeram nieco na zimu a nasla som pre nas ( 4os) letenky na Kubu za 1400€ najdem este ubytko a je to 😊

jelsa1
17. aug 2018

Takze hladate zvlast letenky a zvlast ubytko?

andiga
autor
18. aug 2018

@jelsa1 momentalne ano.

jelsa1
18. aug 2018

Ahoj a este mi povedz ako na to nasetrite?

sisisi1236
1. okt 2018

ahojte, boli ste niekto na kube prelom april/maj? Ake je vtedy more? A pocasie? Neprsi vtedy este vela? Lebo ideme vtedy na Miami a chceli by sme ist odtial na par dni bud na Kubu alebo Bahamy.
Za akekolkvek info budem rada 🙂 Kludne aj tipy na ubytko