Exotická dovolenka

anjelaa
5. aug 2023

Ahojte, viete mi poradiť/dať tip na dovolenku (kdekolvek) kde je možnosť kontaktu so zvieratami pre dospelú osobu.. delfíny, či aj iné exotické zvieratká. Ďakujem 🙂

len_nig
5. aug 2023

Myslíš vo voľnej prírode či tie atrakcie kde delfíny robia šou chudatka?

maminkadeticiek
5. aug 2023

Nie je to bohvie aka exotika ale v Turecku a Egypte sa da zaplatit plavanie s delfinmi v delfinariu.

martinka13
5. aug 2023

Na Maldivach sme kŕmili raje z ruky. Bolo to super

kiki68
5. aug 2023

Asi Maldives, ale Delfin je dive zviera, ako keby hladkas lisku v lese. Cize za mna kukat a nehladkat

minenkak
5. aug 2023

@anjelaa korytnačky asi jediné môžeš pohladkať, delfín to myslím že sa k nim ani nepriblížiš,žralok ak nezdrhne zdrhaj ty a môj muž plával s rajou a mňa rybky okusovali ,asi všetkých farieb

denden77
5. aug 2023

na Kube som si zaplavala s delfinom 😊

miadi
6. aug 2023

Bahamas mozes plavat so zralokmi ( taky mensi ale jednu TikTok hvizdu kusol jeden pri foteni - lezala vo vode a oni okolo nej inak malokoho kusli) a potom je ostrov kde ludia chodia hladkat dive prasiatka a plavat s nimi v mori 😁v mexiku mozes plavat s delfinmi a hladkat raju na chranenom ostrove .. inak najlepsia petting zoo co poznam je na Floride pri Miami ( ale nie Miami zoo) a tam si mozes pohladkat a urobit pics s baby tiger levica vsetko mozne baby bear len to stoji $$$

vlado818
6. aug 2023

Zaujimava otazka boli sme v dzungli v Brazili a chytali sme pirane na udicu( boli potom na veceru), aby ich prilakali tak im hadzali kusky masa. Alebo v thajsku krmite slony,zirafy.

ciernysokol
6. aug 2023

@anjelaa na sumatre sme sa kupali so slonmi- alebo ich teda umyvali a osviezovali.v thajsku sme vencili tigre,akoze prechadzas sa s nimi na povrazku a dufas,ze ti nic neurobia.na sumatre este nosis jest orangutanom.ale nehladkas ich.v brazilii mi dali drzat mensieho aligatora a velkeho hada.este sme plavali s divymi delfinmi v chile.vsetkych zvierat som sa bala alebo mala respekt,urcite to nebolo,ze ich tam v klude pol hodinu hladkam.prakticky kazda exoticka krajina ma exoticke zvierata a poskytuje nejaky kontakt s nimi.je to ako u nas ist na pozorovanie medvedov.tak si len vyber zviera,destinaciu a tam uz vsetko bude.

mamina7070
6. aug 2023

Zanzibar napr a plus vies ist na pevninu na safari

alexandra383
6. aug 2023

@anjelaa napriklad aj Mauricius a ides medzi stovky obrovskych korytnaciek, mozes ich krmit, hladkat

anjelaa
autor
6. aug 2023

Ďakujem veľmi všetkým za odpovede. Idem tie destinácie pogoogliť a verim, že niečo vyberieme 🥰

martinmmartin
7. aug 2023

pozri si san ignacio lagoon v baja california ( mexiko)
Veleryby sem chodia na parenie a rodenie malych . sami vyhladavaju kontakt s malymi clnmi a su ich tam stovky ( tych veleryb nie clnov). Turizmus je tam velmi regulovany a miestny rybari maju system s enviro policiou kto kedy kam moze vyplavat. a zviera musi prist za tebou samo od seba co ale nieje problem lebo su zvedave jak opice.