Prosim vas dievcata,hladam na nete dovolenku pri mori,ale tak na 5 dni,dvaja dospeli,jedno dieta rocne,letecky,ale ani za ziveho boha neviem nic najst.Nepomohli by ste mi prosim?Ma niekto skusenost?
http://www.tui-reisecenter.sk/ - skus tu, je to rakuska CK, zadaj si rozmedzie od 5 do 5 dni
@tehulka_mk
exzistuju, su vacsinou na 6 dni a 5 noci, len treba poriadne hladat. nase CK neponukaju, ale zahranicne, najma rakuske ano. ale ci sa to oplati, ked 2 dni z toho precestujes a tie 2 dni treba vzdy ratat na cesty... neviem.
ale chapem, ked sa neda na viac, tak sa neda. 😕
@tehulka_mk my sme boli minulý rok v chorvátsku na 4 dni kedže sme išli z Bašky Vody tam sme boli 7 dní tak sme sa stavili v Omiši tam sme zohnali ledva na 4 dni všade vraveli že aspon 5-6 ale nakoniec sme našli na 4 dni za 240e ubytko sa celkom dalo ale pláže nič moc to bolo priamo v Omiši
@tehulka_mk ahoj, v Chorvatsku urcite zozeniete na sukromi na 5dni, ak chcete inu destinaciu, skus pozriet na nete cez booking.com. tam sa vzdy nieco najde. neviem, ci poznas tu stranku. kazdopadne je vela hotelov, kde sa neplati za zrusenie do urciteho datumu pred prichodom ani storno poplatok, co je skvele. zelam prijemne vyberanie 🙂
Veru ja som tiez bola pred 6 rokmi na Malorke len na 5 dni cez rakusku cestovku.
skuste to bez cestovky- samostatne sa letenky daju kupiť na lubovolne terminy a ubytko sa da tiež zohnať, hoci v sezone asi uprednostnia majitelia ubytovacich zariadení dlhšie pobyty ale dá sa ... my sme boli takto niekolkokrat letecky pri mori na 4-5 dní ... hoci idealnejšie je ist aspon na 2 tyzdne, ale jasne, niekedy sa nedá...
slovenske CK neponukaju kratsie pobyty, lebo mau zajednane charter lety a tie chodia vzdy rovnako. cize ubytko je mozne len na 7 noci a viac. teda jedine cez zahranicku CK, alebo indvidualne. myslim, ze ubytovanie najdete na nete akekolvek a letenky tiez nieje problem kupit.
tiez si myslim, ze jedine riesenie je si zabezpecit sami a to ako letenky, tak hotel cez net. potom uz iba na letisku vezmete taxik, poviete hotel kde vas ma zaviezt a hotovo.
ono vas to vyjde drahsie ako ist cez CK, ale co narobite. ked sa neda, tak sa neda. 🙂
my sme casto uvazovali o takejto dovolenke v Egypte, ze sami si vybavime letenky, hotel, ved to tam uz vsetko pozname ako doma, no vzdy to vyslo ovela drahsie ako keby sme isli cez CK.
do Egypta bezne lietaju do Hurghady, tusim aj Sharmu kazdy tyzden lietadla z Budapesti, Rakuska, tam nie je problem na letisku si zobrat taxik, az sa biju o teba, ale ta cena vyjde pomaly 2x tolko ako cez cestovku. 😔
@tehulka_mk
@ivage dnes yom akurat dostala letak na mail od kartago ze robia na 5 dni egypt . odlet 30.5. a ak si dobre pamatam cena okolo 350 € komplet s poplatkami na osobu
@magica78 Dakujem,idem pomrkat 🙂
no len ono ako ratam tak ratam tak sa ti na 5 dni z sk nikam tak neoplati ist lebo jeden den si pocitas na cestu tam jeden den na cestu naspat a pri mori si 3dni - to comu sa u nas nadava predlzeny vikend - ale pokial trvas na tych 5 dnoch tak by som doporucovala si to vybavit vsetko sama - pohladat letenky, nejaky hotel - myslim si ze v dnesnej dobe to nie je nemozne a neuskutocnitelne
@prasiatko30 ono sa neoplati financne anii na 8 dni .lepsie ist 10-12 dni. ale co sa tyka ist na vlastnu päst asi bude stat viac ,lebo moja teta boli tak v turecku a stalo ich to majland , letenky boli drahe :/
@magica78 no ved prave - v tomto pripade je treba hladat nie podla toho kde chces ist ale kde zozenies lacne letenky - cize uplne zmenit myslenie a planning 😅
da sa. rakuske cestovky ponukaju aj take zajazdy. alebo potom kupit letenky a booknut hotel.
daju sa najst aj letenky za dobre ceny ale chce to trosku viac casu vsetko pokukat a nakombinovat.
ja do Turecka chodim iba na vlastnu past.
hotely sa daju booknut najlepsie cez hoteopia.com alebo a swisshalley.com ale tam musis byt registrovana. inak sa da aj na booking.com
Ja som tiez zhanala, nic som ale nenasla, jedine poznavacky...