Energylandia v Poľsku

znellyz
5. júl 2018

Dobrý den, plánujeme rodinný výlet do Energylandii v Polsku, máte někdo s tímhle zábavným parkem zkušenosti? Dá se tam platit kartou? A je lepší jednodenní nebo dvoudenní vstupenka?

karmela
5. júl 2018

@znellyz je tam super a stojí zato ostať na dni nepostrehla som či sa dá platiť kartou,ale Marí sa mi že áno.

znellyz
autor
5. júl 2018

@karmela Moc díky 🙂 A parkování je v ceně vstupného a nebo se platí zvlášť?

kikina84
11. júl 2018

@znellyz ahoj prave sme sa vratili po tyzdni odtial..boli sme v 4 zabavnych parkoch v polsku..mali sme taky trip..kludne sa popytaj co potrebujes 🙂

kikina84
11. júl 2018

@znellyz urcite na dva dni..jeden den neodporucam.nestihnete vsetko..

sebastian2009
19. júl 2018

@kikina84 dobry den chcem sa spitat ku koncu mesiaca cestujem s 6 mesacnym babom do Zakopaneho chcem sa spitat kde nam odporucite dakujem

kikina84
19. júl 2018

@sebastian2009 žial so zakopanym pomoct neviem,nakoľko sme tam neboli a myslim že s takym malým dietatom je to uplne jedno kam pojdete..v zakopanom su pekne welnesy a hotely, treba popozerať na nete

sebastian2009
19. júl 2018

@kikina84 dakujeme mi uz mame rezervacku ja len ci ste nam nevedeli odporucit niejake pekne miesta

kikina84
19. júl 2018

@sebastian2009 ani nie, nakoľko zakopane je na urovni vysokych tatier kde pre deti moc nie je...je to skor o turach, naucnych chodnikoch, prirode ako takej...pripadne ak su nejake aktivity priamo v nejakom hotely..my od malička uprednostnujeme skor nizke tatry, liptov atd.. tam je pre deti vela aktivit ktore nam vyhovuju nakolko mame zive dieta,..to by som poradit vedela,,ale tu zial nie ,pekny vylet 🙂

bohus43
27. júl 2018

Za mojich 85 eur som v Energylandii dostal len sklamanie
Návšteva v pracovný deň cez prázdniny 2018, dvaja dospelí, 12 r. dieťa. Obrovské parkoviská takmer plné, zorganizované napratanie parkovísk. Parkoviská sú tak veľké, že sú vzdialené od vstupu a ľudí zvážajú vláčikmi. Excelentné vytiahnutie peňazí z karty (asi 85 eur) pri pokladni a potom príde šok. Vojdete do vnútra a tam rady - čakanie 40-60 minút obrovských radoch. Neveríme, že nás tam nahustili len aby nás obrali o peniaze a že je im úplne jedno, že tam máme čakať v radoch ako dobytok – na 30 sekundovú atrakciu. Že sa čaká všade? Nie je pravda. V Kanade v podobnom zariadení žiadne podobné čakanie. Malý rad je v poriadku, ale hodina a viac je nepoctivé. Zariadenie je povinné ustriehnuť počet návštevníkov tak, aby tam ľudia nestáli neúmerne dlho. Po hodine zúfalosti a strate ďalších dvoch zlotých (za úschovnú skrinku, kde sme chceli použiť atrakciu s čakacím časom 0 minút - ale to sme nemohli pretože tá informácia bola chybná) sme vyšli von a žiadali refundáciu. Boli sme odmietnutí s tým, že im je úplne jedno, či niečo využijeme alebo nie, hlavne že z nás vytiahli peniaze. Energylandia sa na svojej stránke naváža do neďalekého Rabkolandu, ale v Rabkolande - hoci ho tiež neodporúčam - nás napriek tomu neokradli tak ako v Energylandii, kde som za 85 eur NEDOSTAL NIČ. Ak niekto vypisuje že bol v Energylandii, v nedeľu a nikde nestál ani minútu, považujem to za sprostú účelovú lož. Je zaujímavé, koľko príspevkov nás na známom portáli presviedča, že problém s dlhým čakaním neexistuje. Energylandia si zaplatila reklamy v rôznych krajinách a predstiera, že je tak veľká, a moderná, že vám poskytne veľa zábavy na veľkých atrakciách. A to nie je pravda – tie atrakcie poskytne len určitej časti zákazníkov. Energylandia zlyhala aj v prístupe k zákazníkovi, kde zákazníkom, ktorí atrakcie nevyužili – mali uznať reklamáciu. Aj genius loci celý čas napovedá, že v Energylandii nejde o spokojnosť zákazníka ale o maximalizáciu podnikateľského profitu bez ohľadu na spokojnosť zákazníka.

Najviac sklamaný bol náš 12 ročný syn, ten nás hnal žiadať refund, a ten po tejto skúsenosti už nechce ísť do takých "zábavných parkov". V ten deň tiež o tom v tomto zmysle "stále mluvil". Prosím všetkých - neklamte ostatných o tom ako to bolo niekde skvelé ak to skvelé nebolo.

Nikdy viac.