najde sa tu dobra dusa, ktora by nam pozicala enc kartu potrebnu na cestu do chorvatska? nasa tento rok uz dosluzila.
@simonah73
no ved to je ten problem, ze sa nevieme tak rychlo zorientovat. ze ci sa to bude dat kupit cestou tam, ked pojdeme v noci
@alenka7777 co viem tak ano, osobne som ten prvy kupovala nieco po polnoci. stacilo tam zaklopat na dvere a pan nam otvoril a predal. ako som pisala mna asi tento rok caka to iste. aj ked my sme zmenili uz cas odchodu, tak ze chodievame okolo 4 rano a tym padom sa dostaneme na Lučko okolo asi 7 hodiny rano.
@simonah73 ok. dik za info.
@simonah73 prosim ta a ako zistim ci este ten box funguje? Pripadne vysku zostatku kreditu? Tiez ho mame doma (od svokrovcov) ale este som nestudovala co s tym a kde treba robit
@gabu_lienka no v prvom rade musis zistit, od ktorej spolocnosti mas. ja mam dve a teda kazdy od inej. jednu sme kupili my a druhu nam kupil a sme preplatili domacemu. k obidvom mam pristup cez net, viem si skontrolovat zostatok a viem si to pomocou platobnej karty aj dobit. popripade mi to odfot do spravy a spolu to hadam nejako dame 😉
@gabu_lienka hm, takze to co som pisala nie je uplne pravda, citam teraz, ze spolocnosti ARZ a HAC sa zlucili, tak idem zistit ako vobec dobijem tie svoje boxy. maju na to mobilnu aplikaciu.
@gabu_lienka tak tu je to rozpisane: http://www.vwglobe.cz/clanky/mytne-enc-v-chorva... len musi to registrovat ten, kto bol zapisany pri kupe a registracii, tak ja si viem napr zaregistrovat jednu a potom tam je moznost pridat zariadenie, tak som zvedava, ci to ani potom nepojde.
myslis asi enc box. ved mozes kupit novy hned na Lučku a zvysny kredit si dat prepisat na novy. ja mam dva, ale nepoziciavam, resp. ano ale len autu, ktore ide s nami. tento rok ideme sami a tiez si myslim, ze uz nebude fungovat, lebo jeden ten box mame uz dost dlho ale ak nepojde, tak ho pojdem vymenit a kredit mi prehodia na novy a zase bude na par rokov klud.