oplati sa? alebo kam by sa oplatilo ist koncom novembra zaciatkom decembra? do tepla, ale zas nie moc daleko s deckami...
To: mmv
Muzu se zeptat, jaka byla dovolena v EG s tak malým dítětem? Jak to snášela malá, co jste celé dny dělali. Já právě Eg a Tunis zavrhla, protože všichni říkali, že do těchto krajů s min. tříletým dítětem. Děkuji.
Prepáčte, že sa vám sem zapletiem, ale moja skúsenosť s Egyptom je taká, že UŽ NIKDY VIAC!!!!!!! 😖 😖 Ale poznám aj takých, čo tam boli aj 4krát alebo aj takých, čo boli s deťmi a mali sa (podľa nich) super 😉 čo je pre mňa nepochopiteľné 😀 , ale každému sa páči iné. Ešteže je z čoho vyberať 😉
@jarunka111 Pises ze nikdy viac ale nepises preco???
muzova teta (ma 68 rokov) chodi pravidelne kazdy rok v koncom novembra zaciatkom decembra do Egypta. Velmi si to pochvaluje.. teploty su tam prijatelne, este stale do 30°. no pod 24 nejdu vraj... a more je tiez stale teple. je to re tych, ktory neznasaju horucavy...ale maju radi more.. ona tam skor chodi za kulturou.
kamoska bola v lete all inclusive, cez kartago a nadava ako pohan. leteli v akejsi papierovej krabici, let mal niekolkohodinove mesknia, hotel nebo vobec taky ako si predstavovali, a id delegat hovoril polskoceskorusky... ale po slovensky nerozuel ani slovo. dali za to na os. 700 e . a tiez vravi ze nikdy viac....ze tam boli hrozne sluzby a tak... ale to asi zavisi aj od hotela
@yasmine123 no lebo by som nerada nejako negatívne pôsobila na druhých 😒 ale teda: tráviace ťažkosti od vrchu až dole 😀 bolo to z jedla, takže potom som už skoro nič nejedla, ani predtým mi to nechutilo a ako sa hovorí "iný kraj-iný mrav" tak to tiež nebolo to pravé pre mňa 😒 v mori medúze 😖 a to je tak u mňa-buď zvieratká alebo ja 😀......
ahojte 🙂
Ja patrím medzi tých, ktorí si Egypt oblubili 😅 Boli sme tam 6 krát a môžem povedať, že vždy bolo dobre 🙂
Boli sme tam aj s malou ked mala 15 mesiacov,,,všetko bolo super,,,žiadne problémy.... 😵
Vždy sme boli v oktobri a bolo okolo 35 stupnov....takže v decembri je tam určite velmi príjemne 😵 😉
@booboovs
my sme boli v tunise s malou, ked mala 3roky.. Bolo fantasticky..az na to,ze sme prijali ich kulturu a vonu, snazili sme sa to nevidiet, a nevonat.. vedeli sme kam ideme, tak sme necakali za hotelom 100% cistotu...aj ked v hoteli bola.. Strava normalne, bali sme sa spociatku, ale potom ked sme videli ako sa idu nemci zadrhnut, tak sme sa aj my isli zadrhnut jedlom 😀 😀 . A viaceri delegati nam v tunise vysvetlovali, ze ta voda u nich je dobra, vyhovujuca.. ale v egypte ma ine mikrobiologicke zlozenie, ktore nam europanom nesedia.. preto ten povestny faraon 😅
@wladka Dekuji za odpoved, ale zrovna ted bych Tunis na cas vynechala 😀 Rozhodli jsme se pro Bulharsko. Je tam pisek, malemu bude v te dobre 14 mesicu, tak snad se mu to bude libit. Letadla do ČR litaji kazdy den, kdyby se neco stalo, ale verim, ze to bude krasna a pohodova dovolena. V Egypte jsem byla 2x a uz po prvni navsteve mi doslova ucaroval. Urcite se tam vratim, ale az budou prckovi min. 3, spise 4, roky.
My jsem v Egyptě zkolabovali,můj muž tam dostal i strašnou křeč do celého těla,byl celý zkroucený.Já měla šílený strach,vypadalo to jak paralýza.A ten Egyptan lékař na klinice,kde mluví údajně česky a slovensky mluvil jen rusky trochu a já taky trochu tak domluva žádná.Pořád mužovi říkal relax,relax....a to bylo vše.Dostali jsme pak kapačky,já tam hrůzou omdlela.Stát se tam to samé mému dítěti,tak fakt nevím! Bylo tam plno lidí s malým děckem,ale já bych tam s ním nikdy nejela,protože jste tam bezmocní.Nemusí se nic stát,ale může a to bych neriskovala.S větším děckem ano,když dokáže komunikovat a popsat,co ho trápí.
Chci se tam vrátit navzdory zkušenosti,mě se Egypt líbí historicky a neprocestovali jsem všechno.
A na Bulharsko jsem slyšela samou chválu a myslím si,že moře pro malé děti ideální,já tam byla taky jako dítě.Akorát nás na pláži kousaly berušky(
My letíme koncem listopadu, začátkem prosince se vracíme. Moře by mělo být ještě teplé. A letíme s roční dcerkou do Makadi Bay, tak doufám, že bude vše OK.