Egypt vo februári

mon1806
30. okt 2024

Baby mate skusenost s Egyptom na konci februara ? Chcela by som ist s detmi cez jarne prazdniny vdaka ake je more a tak ?

katkaseiner
30. okt 2024

my sme boli v maji a mne bolo aj vtedy velmi studene. Deti sa sice kupali, ale bala som sa ze prechladnu..
ale vo februari majú niektore rezorty vyhrievane bazeny...a vecer pocitaj s tym ze je velmi skoro tma a treba teplejsi svetrik alebo tensi kabatik ..februar je podla mna super na fakultativne vylety.

tenerifka
30. okt 2024

vo februari je more studene

kiki68
30. okt 2024

More je take, ze stale sa okupes, ale je chladnejsie.

jaja20
30. okt 2024

@mon1806 Na takúto otázku som už niekoľkokrát odpovedala, že moja kolegyňa tam chodieva každý rok na Veľkú noc, čo býva niekedy v marci, niekedy v apríli a more je aj vtedy ešte studené, takže vždy vyberajú hotely s vyhrievanými bazénmi. Aj sa skoro stmieva. Čiže fakt skôr len na výlety v tomto období.

diemerika
30. okt 2024

@mon1806 január a február sú najchladnejšie mesiace v Egypte! Síce slnko svieti,ale fúka dosť studený vietor.More je tiež veľmi studené. Musíš byť otužila☺️ Pri šnorchlovaní som musela mať neoprén. Aj keď sa budeš kúpať vo vyhrievanom bazéne,tak vietor ťa hneď chladí. Večer je tiež dosť chladno,sveter alebo tenkú bundu budeš potrebovať. Záleží aj kam chcem ísť,čím severnejšie,tým o niečo teplejšie.