Prosím vas,bol niekto minulý rok v Egypte, alebo Tunise? Alebo chysta sa toho roku niekto? Boli sme aj,aj. Len uz dávnejšie...a zaujímalo by ma,ze ako to tam vyzerá teraz,čo sa týka stravy a hygieny (celkovo aj po covide) + tie brušné nevoľnosti. Ďakujem
V Egypte min.rok, aj v r.2021.a ideme aj tento rok.
Brušné problémy ešte nikdy (chodíme tam roky).
V 2021 sme" pocítili "občas že situácia je aká je (vtedy), nebolo toĺko ovocia na výber,ani toĺko jedla na výber ako býva zvykom napr.Leštili stále čosi, striekali dezinfekciu atď.Ale zasa ani hotel nebol full, a nám teda naozaj nevadí že miesto 10 druhov ovocia bolo len 5,ani že neboli tony jedla na výber, vždy sme si našli.
Min.rok už všetko bolo zasa ako pred covidom.Ovocia habadej, stravy na výber kvantum,upratovali stále,len už neliali litre dezinfekcie všade 😁
Tento rok okrem toho že ceny dovoleniek šli hore tak šli aj ceny v Egy (potraviny atď)hore, obrovský prepad eg.libry, a predpokladám že aj výlety pôjdu hore.
2021-Hurghada htl.Titanic palace,2022 Sahl Hasheesh htl.Pyramisa
Egypt tyzden do zadu. Super dovolenka. Novy hotel. Top cistota. Ziadne brusne problemy. Kludne by som sa vratila hoci kedy.
V Egypte musis vychytat hotel, nie je 5* ako 5*.
@mclissa prosim ta, more bolo teple? Ja mam obavu stale ist v maji, ze bude chladne more 🙈
@mclissa a tusim je to uplne blizko letiska, ze? Zvazovali sme aj tento hotel, nakonie sme isli do Tropitel, tiez minuly tyzden ako vy. More teple kde bolo plytke, kde sa uz dalo plavat bolo chladnejsie. Cize ked bol odliv tak sa dalo kupat len v tej chladnejsej. U vas sa dalo snorchlovat? Bolo tam co pozerat pod vodou?
Keby ste chceli, tak máme tu sk.o Egy s info a fotkami.
https://www.modrykonik.sk/group/12245/
Radsej Egypt. Tunis bola u mna bezkokurencne najhorsia dovolenka a tom sme boli v 5* a mam toho pochodeneho ozaj dost. Strasna chudoba vsade a spina mimo hotela. More tiez nic moc
@zooeynka ano je kusok od letiska, ani nie 10 minut. Bazeny vsetky boli vyhrievane, okrem jedneho plaveckeho.
More bolo paradne aj v hlbke. Studene urcite nie, a zas nebolo ani ako vo vani. My sme nesnorchlovali pri hotely tak neviem ti povedat, ale potapali sa ludia tak asi ano bolo nieco vidiet dalej.
Boli sme Tunis konkretne Djerba a vela ludi spominalo ze je to horsie so sluzbami po covide