Máte niekto skúsenosť? Príde mi, že tam je celkom fajn teplota, ale viem, že v Egypte dosť fúka, tak sa nevieme rozhodnúť. Boli ste? Prípadne výhody/nevýhody prosím
Apríl v hurghade 36 st,ale more studené.v marci by som nesla,bazény mame aj tu doma.
viem si to predstavit, ale len ako poznavaci zajazd. Ist na vylety, plavba lodou po Nile, kulturne pamiatky - idealne pocasie, ale na pobyt pri mori je pre mna prilis studena voda.
Aj mňa tá voda veľmi odrádza, ako hotel sme našli aj s wellnessom a chceli by sme ísť aj do Kahiry, keďže v lete je to nezmysel tam chodiť. Len ma zaujíma či sa tam dá fungovať, alebo budem už o piatej vyťahovať bundu, lebo mi bude zima a more bude studené
Kolegyňa chodieva každý rok na veľkú noc, čiže niekedy to vyjde v marci, niekedy v apríli a more je studené. Hotely vyberá s vyhrievaným bazénom a aj sa dosť skoro stmieva.
@jaja20 o 17 tej uz konci kupanie v bazene a cez den sa da aj v mori 27stupnov ma suseda bola v marci
@renculka1972 Mne to nemusíš písať. Ja nie som autorka príspevku.
Ahoj, v lete fúka, čož je prínosom,keďže je tam 50stupnov, tam je to vítané 🕺 v zime , teda v marci sa však vyjadriť neviem, nebola som.
Ale budem rada,ak sa vám podarí ísť na dovolenku, že by si sem spätne napísala ,čo a ako bolo
Peknú dovču kdekoľvek už pôjdete 🏖️🌴🍹