Dobry deň, aké máte skusenosti s Egyptom na zaciatku júna? Vďaka.
My sme boli od cca 18.6. a bola riadna horúčava,ale fúka tam príjemný osviežujúci vetrík,plus nápoje z All inclusive pomôžu ,takže určite vydržíte 🙂
Horšie to bolo na výlete pri pyramídach,tam bol strašný hic...
Ale my sme našťastie zvyknutí.
@jaja20 plánujeme ísť aj na pyramídy. Mas nejake tipy ako tam ísť obleceny? Treba aj pokrývku hlavy? Da sa tam kupit voda? Sú tam toalety? Blbe otazky ale nikdy som tam nebola dakujem
My sme boli na prelome maj-jún a teda horúco bolo dosť.. na žiadny výlet sme ani nešli, v tej horúčave sa nám nechcelo 🙈
My sme boli v polke maja a teplota uplne paradna,aj vzduch aj more..moja topka dovolenka.
my sme boli posledny junovy tyzden a mali sme 40st teploty, ale vo vode to bolo v pohode, boli sme na vylete na lodi, kde sme sa tiez kupali v mori, cize zase ok a boli sme aj na Delfiniu show, to bolo dost narocne, kedze pieklo riadne, ale plavanie s delfinmi bolo mega, asi najkrajsi zazitok, cize celkovo mame skvele spomienky.
My sme boli oblečení úplne normálne,pošlem foto. Na hlavu nič netreba,ja som mala obuté balerínky,manžel botasky a dcéra asi plátenky. Vodu + jedlo si zoberte so sebou z hotela,mali by vám dať stravný balíček a v zájazde je aj obed v reštaurácii,takže potom sa dobre najete. Toalety som videla len na začiatku,tam,kde sa kupovali lístky. Inak,súčasťou výletu je aj návšteva egyptského múzea,je to krása.
@jaja20 ďakujem za odpoved, nadherne foto
Určite choďte,je to zážitok 🙂
Ešte sa opytam- je tam moc teplo na zaciatku júna? Da sa to vydrzat pri mori?