Egypt v decembri

lussyaweiss
29. aug 2022

Ahojte chcela by som sa Vás opýtať kto bol v decembri v Egypte respektívne na Vianoce(Hurghada,Marša Alam) aké ste tam mali počasie ? Bolo tam cez deň teplo a večer chladnejšie? My už sme boli 3krát v Egypte ale vždy skôr Maj ,jun v zime ešte sme neboli ... ďakujem za všetky rady.

baumka
29. aug 2022

@lussyaweiss kamarátka bývala v Egypte viac rokov a veru v decembri ti sveter treba a ani kúpanie vtedy nie je terno. Oni ako domáci do vody nevliezli, možno tak turisti, počítaj s tým. My sme boli v októbri, vtedy bola fajn aj voda aj počasie, len skoro bola tma. V lete sa človek kúpe aj o 19-20h, v zime už o 17h sa stmieva. Treba počítať aj s týmto skorým stmievaním a tým pádom aj ochladzovaním vody aj vzduchu.

lucyluska
29. aug 2022

@lussyaweiss cez deň medzí 25 -14 stupňov, večer aj 10 stupňov

konikkon
29. aug 2022

@lussyaweiss na kúpanie v mori to už bude len pre otužilcov. Cez deň bude príjemne teplé počasie, večer na vetrovku určite. Volila by som radšej Marsa Alam a hotel s vyhrievanými bazénmi. V Hurghade býva dosť veterno.

lussyaweiss
autor
29. aug 2022

@baumka Ahoj ja tam chodim kazdy rok ... no to stmievanie skoršie bolo aj v lete veru bolo 18:00 a uz sa stmievalo .. to chladne more my bolo aj jasne nemam v plane sa tam v zime kupat max by sme využili bazény .. len ja som ten typ ze aby bolo teplo ci cez den mozem obliect kratase ,saty... no vecer som pocula ze je chladnejšie 10stupnov si myslim ze je ok lepsie ako u nas -8😅 a let nebyva horší? Predsa len zima je vietor este som v zime neletela

lussyaweiss
autor
29. aug 2022

@konikkon a prosim Vas v Marsa Alam nebude veterno ?? Lebo uz tri krat som bola v Hurghade a veterno bolo individuálne ... bude tam teplo ako je teraz aspon u nas tieto posledne dni ze to bude na letné oblecenie ? Pravdaze na vecer dLhsie o tom som si uz cosik preštudovala

baumka
29. aug 2022

@lussyaweiss ja som tam v zime neletela,tak neviem povedať k letu, či tam bol horší let. Jedine viem,že ked sme sa vracali koncom oktobra domov, tak v lietadle sme boli tam normálne oblečení, niekto aj kraťasy,ale ako sme vystúpili von na SK,tak teplotný šok, vietor a hnusný studený dážď, vtedy by sme brali aj kabáty,keby sme ich mali so sebou. Takže aspoň na cestu domov dlhé rukávy a nohavice a nejakú aspoň tenkú bundu určite.

lussyaweiss
autor
29. aug 2022

@baumka dobre Dakujem teda pekne za radu ☺️

kiki68
29. aug 2022

@lussyaweiss ja som bola a je chladnejsie vecer, uz je tak 19 stupnov okolo vecera. More je ale teple a vacsinou je cez den pekne a okolo 25-28 stupnov.

lussyaweiss
autor
29. aug 2022

@kiki68 no to je este super pocasie ved u nas uz pri 28stupnov je dost teplúčko ...takze sa oplati tam ist aj v decembri

konikkon
29. aug 2022

@lussyaweiss v Marsa alam je vo všeobecnosti menej veterno. To počasie sa fakt ťažko odhaduje, keďže každý rok to môže byť inak.