Egypt po prvýkrát - výber hotela

18. mar 2023

Ahojte, mate niekto skusenost s tymto hotelom?
https://www.satur.sk/produkt/arabia-azur/recenz...
Chceme skusit egypt, deti su uz takmer dospele tak by chceli aj vylety nielen clapkat sa v mori, egypt ich laka, nas s muzom tiez.
Sli by ste do tohto hotela? Alebo viete nieco overene doporucit?

janinah
18. mar 2023

Na fb je skupina Aktualne v egypte,tam poradia velmi dobre.problémom niektorých hotelových pláži je odliv a nie všade sa dá šnorchlovať.Záleží čo chcete robiť a zažiť okrem výletov.,či aj dáky nočný život napríklad.

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janinah
18. mar 2023

@zuzana9415 stretli sme tam starší manželský pár,boli v egypte 20x a nikdy nijaký problém...aj my sme boli zdraví ....

gab
18. mar 2023

@zuzana9415 aky scenar ako ty pises som veru nezazila a to som bola v Egypte 5x.
je rozdiel 3* a 5* hotel, tam je ten rozdiel markantny a samozrejme aj v cene. A poznam ludi, co cestuju pravidelne aj 2x rocne a v nemocnini neskoncili. Treba dodrziavat hygienu, nepit ladove napoje, vyvarovat sa klime - tym padom teplotnym rozdielom, lebo toto je najväcsi nepriatel pre zaludok.

autor
18. mar 2023

@janinah nocny zivot nas velmi nelaka, decka o to zaujem nemaju. Skor len oddych, citat si na plazi, okupat sa, poprehrabovat piesok, nestarat sa o jedlo, pozriet nejake pamiatky pomedzi to.
Grecko je fajn, chodime tam casto, teraz by sme chceli skusit egypt. Jedno z deti tam bude buduci rok studovat, tak sme si povedali ze pojdeme teraz v lete tam.

autor
18. mar 2023

@zuzana9415 chceme egypt, nikdy sme tam neboli a jedno z deti tam bude od septembra studovat, tak nas to laka vyskusat.

autor
18. mar 2023

@janinah nasa upratovacka z firmy (ma to ako vedlajsi zarobok na 2h denne) kazdy rok ide do egypta za tie peniaze co zarobi upratovanim. Za 20r nikdy problem nemala.

gab
18. mar 2023

pokial chcete vylety a aj sa kupat v mori, pre mna bola uzasna dovolenka kombinacia plavba po Nile a pobytom pri Cervenom mori. Prileteli sme do Hurghady, 3 dni sme boli pri mori, potom autobusom do Kahiry, tam sme boli 2 dni - vylety k pyramidam, muzeum, nocnym vlakom do Asuanu, kde sme s nalodili a lodou az do Luxoru, po plavbe sme navstili Esna, Edfu atd. a potom znova autobus do Hurghady, kde sme boli dalsie 3 dni.
Bola to 14 dnova, pre mna nezabudnutelna dovolenka. Kombinacia, mora, kultury, historie.

autor
18. mar 2023

@janinah dik idem pozriet tu FB skupinu

gab
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
18. mar 2023

@gab toto mi asi neprejde ale skusim pozriet 👍

gab
18. mar 2023

isto, je to len navrh, pre mna osobne super, ale naozaj s väcsimi detmi, lebo nie kazdy je na takyto spôsbo dovolenky, predsa len niekto nerad chodi po pamiatkach a radsej sa clapka vo vode, s malymi detmi to moc prakticke nie je.
Udolie kralov tam bolo tiez. 😅

nahodnemeno
18. mar 2023

ak chcete vylety odporucam cestovku čedok z čiech...minuly rok som bola na plavbe po Níle , bolo to super. a teraz uvažujem nad okruhom severným egyptom čo je káhira, alexandria, síwske oázy. dá sa aj priplatiť jeden týždeň navyše pri mori.

autor
18. mar 2023

@gab
@nahodnemeno
Hm len pozeram ze tam cenovo je to pre 4 dospelych cez 6tis, a to uz je na nas moc.

autor
18. mar 2023

@gab
@nahodnemeno
To mozno dame raz s muzom bez deti 😊 prve dieta to tam pocas studia urcite vsetko pobeha. A druhe dieta na tom az tak nebaziruje.

s_o_n_i_k_e
18. mar 2023

@zuzana9415 ja som bola v Egypte so skupinou a nikdy nikomu zle nebolo, užili sme si krásne týždne v Egypte, krásne pláže a aj medové týždne sme boli v Egypte, ja sa tam veľmi rada vraciam. @autor za mňa TOPKA pre dospelých bol: Albatros Citadel Resort je to hotel pre dospelých, žiadne deti ak teda tak minimum, je tam viac bazénov v rámci rezortu, máte prístup do mora, máte pri pláže bar, kde si viete dať drinky 🙂 máta na výber z N reštaurácií, je to veľký kolos, čiže vždy sme si s mužom dali večerné prechádzky po pláži boli sme aj na výlete Orangebay neskutočne krásny ostrov, boli sme koncom septembra prelom novembra a cez deň krásnych 33C za mňa Egypt hneď by som šla znova.

jaja20
18. mar 2023

Chcete aj šnorchlovat? Lebo ak nie,tak pozri tohtoročnú novinku Marsa Matrouh. Je tam nádherné more,ako v Karibiku. Hotel Cesar bay.

autor
18. mar 2023

@jaja20 ...pozeram akurat na Sature, vyzera dobre, ale je to novinka bez recenzii tak som nevedela ako tam je.... ale davam do uzsieho vyberu. Snorchle nemusia byt.

beataxxx
18. mar 2023

My sme boli v septembri I cez Kartago, maju dobre ceny, oni sa specializuju na egypt

kiki68
18. mar 2023

@zuzana9415 bola som viac krat v Egypte a nejaka zasadne problemy som nemala. Raz som mala mensiu hnacku. Inak nic.

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ada_alica
18. mar 2023

Ja som bola v Egypte 3x, posledný krát mala dcéra 4 roky, ona si to neskutočne užila odvtedy chce iba tam chodiť.... črevné ťažkosti som mala iba ja a to jeden krát, po infuzii som bola do 3 h v pohode....ja by som sa toho nebála

autor
18. mar 2023

Tak nakoniec vyzera, ze pojdeme do Grecka ako vzdy.
Tento hotel... ma niekto skusenost? Na Krete sme este neboli.
Vyzera OK, paci sa mi ze pieskova plaz, nikde v recenzii nespominaju kamienky alebo kamene.
https://www.google.sk/maps/place/Sirens+Hotels+...

oliverceky
18. mar 2023

Kde presne bude študovať? Kahira?

konikkon
18. mar 2023

Podľa vašich preferencií, hľadaj hotel na Makadi Bay alebo v Sahl Hasheesh. Nájdeš tam lepšie hotely, krajšie pláže. Tebou uvedený hotel je priamo v Hurghade, tam tie pláže nie sú až také krásne. Pozri ponuku CK ETI.

autor
18. mar 2023
familytravel
20. mar 2023

Arabia Azur je veľmi dobrý 4 hviezdičkový hotel. Hostia sú tam spokojní a má lepšiu úroveň, ako niektoré 5hviezdičkové hotely. Pokiaľ chcete vidieť aj pekný podmorský svet, doporučujem hľadať niečo v oblasti Makadi.
Doporučujem: https://www.rodinnedovolenky.sk/jaz-makadina/10...