Egypt - opaľovanie hore bez

24. jan 2024

Ahojte dá sa v Egypte opaľovať aj hore bez ? Ma s tým niekto skúsenosti? Ďakujem

mirage
24. jan 2024

a to preco mas tu potrebu?

autor
24. jan 2024

@mirage Proste chcem mať opalene cici bez rozdielu.

misov
24. jan 2024

Ahoj, ja som skúšala aj dole bez a bolo to OK. Samozrejme na niektorých plážach a nie na takých kde sú deti.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
misov
24. jan 2024

@chodec15 neťahaj do toho politiku

banalu
24. jan 2024
andigab
24. jan 2024

@chodec15 naposledy sme nejako nenašli konsenzus, tentokrát s tebou bez výhrad súhlasím 👍👍👍

andigab
24. jan 2024

@misov to nie je o politike, je to o náboženstve

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kornelies
24. jan 2024

Na nuda plazi sa opaluj. Mne napriklad vadi, ked si zena da dole podprsenku na verejnej plazi, uz len kvoli dospievajucim synom. A nie je za tym ziadna zavist, lebo naozaj sa nemam za co hanbit.
Btw nechapem, preco mas potrebu provokovat muslimov. Potom sa budu k tebe spravat ako k handre.

veselo_neveselo
24. jan 2024

V Egypte fakt radsej nie.
Mas kopu statov v eu, kde spokojne mozes a vadit to nikomu nrbude. Do moslimskej krajiny a hore bez naozaj nie. Trochu respektu voci krajine kde si na navsteve.

misov
24. jan 2024

@chodec15 nečítam to príliš dlhé ale sú to útoky na hotely v Tunisku nie Egypt, odporúčam pre viac info pozrieť "mapu sveta"

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petamich
24. jan 2024

uz len z respektu voci obyvatelom danej krajiny by som to nerobila 🤷‍♀️

vevesh
24. jan 2024

@misov a ja odporucam nastudovat si pravidla statu, kam ides na dovolenku. Pravdu mozea mat niekedy iba raz- a posledny krat -ci ti to riziko bude potom platne, to si musis uvazit sama.....ale odporucat toto druhym🤨🤨🤨🤨🤨

liusa82
24. jan 2024

mňa toto nenapadne teda nikde.Len u nás na dvore pri bazéne.Ale my bývame pod lesom kde nie sú ani susedia.Teda v priamom susedstve s nami.Nechápem toto odhalovanie na verejnej pláži absolútne v nijakom štáte.Okrem teda tej nudapláže

laurita285
24. jan 2024

Cici aj krk si pekne zakry, za pár rokov sa budeš s hnusom pozerať na zošuverené telo 😀

banalu
24. jan 2024

@laurita285 🤣🙌 mozno tento koment ju odstrasi viac ako pripadne opletacky s miestnymi

maca1984
24. jan 2024

V niektorých hoteloch to tolerujú, i keď teda nie s nadšením.
V iných je to zakázané.
A na verejných plážach by som ti odporúčala to ani neskúšať.

vanilkovazmrzka
24. jan 2024

@misov to nie je politika ale nabozenstvo a kultura.

luliu
24. jan 2024

Je to absolútne nevhodné, keď si chces opaľovať cicky choď do Chorvátska a nie do moslimskej krajiny

vanilkovazmrzka
24. jan 2024

@petamich presne tak. Chceme aby sem prisli moslimovia akceptovali nase kulturne zvyklosti, ale my sa tam bez hanby rozlozime nahi v absolutnom rozpore s tou ich kulturou? Ach.

muchotrafka298
24. jan 2024

V hoteloch je to vacsinou tolerovane. Z ucty a respektu k obavatelom by som to nerobila. Je to moslimska krajina. Opaluj sa tak doma alebo chodna nuda plaz. Za predpokladu, ze mas co ukazat.

petamich
24. jan 2024

@vanilkovazmrzka absolutne suhlasim asi to funguje len jednym smerom pre vela Slovakov, my vyzadujeme, aby sa prisposobili nasej kulture ale naopak to neplati

jankalukasova
24. jan 2024

Rusandy sa tam bežne poflakovali po celom rezorte v tangách a na hore bez. A tak sa na ne aj pozeralo... Ako na k...y. Tam je vidno rozdiel v tej mentalite (týmto neobhajujem ani jednu). Miestni muži si zakladali na tom aby svoju ženu mali pre seba. Aby ju nikto druhý neočumoval. Rus potreboval ukázať všetko, prachy, šperky, hodinky, deti aj holú ženu... Aby všetci videli.

evickuska
24. jan 2024

noo ja som to skusala a radsej mat opaleny ritny otvor v strede cela... co ti smradosi niektori robili a ako tam chodili a fotili si ma 🤦‍♀️ nikdy viac...

autor
24. jan 2024

@chodec15 Ja nemám silné nutkanie nikoho provokovať. Keby som mala serem na to a ani sa tu nepýtam tak láskavo nemudruj.

miskakyska
24. jan 2024

Však skoč do solárka a nemusíš sa kvôli tomu trepať do Egypta🙃

autor
24. jan 2024

@banalu Ďakujem za normálnu odpoveď 🙏🏼🙏🏼

ada_alica
24. jan 2024

Veď na lehátku sa môžeš opaľovať aj hore bez ale po pláži sa priducirovat....to by som už nerobila