Ahojte ,,chodievate na dovolenku do Egypta ? Nasla som dobre ceny ,,,,ísť alebo nie ? Mam trosku z toho strach ísť s deťmi.
V pohode aj v lete ja som bola na zaciatku augusta co je uplne najteplejsie, a teda pri vode mi vobec neprislo mega horuco alebo co, pokial chcete travit v rezorte cas nevidim ziadny problem, my sme boli aj na stvorkolkach v pusti a pohoda povievalo za jazdy 🙂, a nepredpokladam, ze chcete ist na celodenne vylety to by bolo moc horuco, a v pohode s detmi, vsetko ovocie umyvat v balenej vode aj zuby a nikomu nic nebude
Ísť v Aprili ? Bola by zima ?
No to z vodou neviem my sme mali bazen napustany slanou vodou z mora ale je tam dezinfekcia tak ktovie lebo inac vsetky deti piju vodu z bazenu a je pravda, ze mne dcera zvrcala aj zo Sturova co vypila pol bazena ☹, a aprili uz asi 30tky su
@tina249 my sme boli v prvej polke maja a idealne pocasie.bolo jz okolo 30C,more teplee,bazeny na moj vkus teocha studensie..boli sme sice bez deti,ale deti tam bolo strasne vela.mali sme sjper detske bazeny,takze bolo vidiet,ze si to uzivaju.moja top dovolenka a uz len cakam kym bude mat dcerka trocha viac rokov a frcime.opat vyberieme ale skor ten maj,neskor je strasne teplo uz.
@tina249 kolko majú deti rokov? V Egypte som bola milión krát a vždy všetko v poriadku. Dá sa povedať, že v ponuke CK a destináciách som zorientovana a viem, čo sa dá od takejto dovolenky čakať ako sa správať, aby nenastali žalúdočné ťažkosti...Ja osobne pôjdem s mojimi deťmi do Egypta od ich 2 rokov, zvolím 5* hotel a pôjdeme v máji/ juni, alebo v septembri/októbri.
z detmi aj koncom augusta, ak sa bojíš vysokých teplôt. Chodíme pravidelne ale do Marsy, deti nemáme. MInulý rok sme boli v máji, ale pre nás bola voda studená, plávali sme iba v neoprénoch. Minulý rok mali veľmi studenú zimu tak sa to prejavilo. Tam stále fúka vietor, nemávame faraóna, no muž mal raz a to pár dní problémy. Treba si dávať pozor na to, aby človek nepil studené nápoje a nedával ľad, podchladíš organizmus a už to ide. A ďalšia vec ak aj prídu problémy žalúdočné tak treba normálne jesť, žiadna suchá strava a dieta, piť veľa tekutín. Skôr sa telo spamätá.
Ahojte mamičky cestovateľky.
Bola niektorá z Vás v Egypte, konkrétne Hurghade Amarina Abu Soma Resort & aquapark 5* ? ( deti 2 a 7 rokov )
Na tripadvisore a bookingu mali veľmi dobrú spätnú väzbu, ale zaujíma ma aj osobná skúsenosť .
Boli ste niektorá v tom konkrétnom rezorte s detičkami? Aký je Váša skúsenosť ?Ďakujem za každú odpoveď 🙏
@tina249 V lete je v Egypte strasne horuco. Teplota aj cez 40°C a listok sa nepohne. Ako krajina fajn, ale nie v lete s detmi.