Baby, manžel ma nahovára na dovolenku do Egypta cez veľkú noc, je to podľa vás dobrý nápad? Bol niekto z vás v takomto termíne v Egypte? Ďakujem za Vaše odpovede ❤️
Bola som pred par rokmi a super. Nebolo prilis teplo, na opalovanie super, aj more bolo fajn na kupanie. Ked sme sa vratili tak nas cakal doma dazd so snehom.
Kolegyňa takto chodí každý rok,ale more je ešte studené, takže určite hľadaj hotel s vyhrievanými bazénmi. A skoro sa stmieva. Na výlety je to ale super čas,nie je ešte tak horúco.
A myslíte, že treba dať vedieť škole, že ideme mimo SR? Syn vymešká len 2 dni, ale neviem či to mam oznámiť triednej alebo len stačí napísať ospravedlnenku bez vysvetľovania, kde budeme a pod
Do 3 dní myslím, že klasické ospravedlnenie od rodiča stačí.
Viac je potrebné riešiť už cez riaditeľa.
My sme dcére písali, že budeme mimo SR,netreba presne kde. Vždy ju "prezradilo" opálenie 😉
Na 5 dní ospravedlňuje rodic
Egypt cez Veľkú noc je ideálny pre tých, ktorí nemajú radi extrémne teplá. Je tam už pekne teplo, ale more je ešte také čerstvejšie 🙂 Deťom to ale väčšinou nevadí...Tento týždeň hlásia cez deň už aj 30 stupňov, čo je teplejšie, ako býva obvykle.
No ako? Boli ste? My sme sa vrátili vo štvrtok a bolo úžasné 🙂 more teplejšie ako bazén🙂
@jurkaa áno, išli sme. Sme tu do soboty. Išli sme na 11 dní. Áno bazény chladnejšie ako more 😁 ale je tu krasne a teplúčko. Veľmi milí ľudia 🙂
Kupete sa v mori?
@oliverceky áno, da sa kúpať 🙂
Toto by aj mna zaujimalo, tiez som pozerala, akurat tam nie je velmi horuco. Ale od nas sa nikomu nechce 😀