Ahojte. Ešte som tam nebola. Keď chcem zájazd ale aj oddych, že napr 3 dní pozeranie miest a 3 dní ležať pri mori :D a chcela by som vidieť púšť, pyramídy, ťavy, miestnych ľudí a všetky zaujímavosti tak kde treba ísť konkrétne v Egypte ? Dakujem
Výlety sa robia z každej oblasti k týmto pamiatkam.
Teda pokiaľ nechceš ísť po vlastnej osi, že si napr .sama kúpiš letenky a vyskladáš tak, aby si bola v Káhire 2 dni napr.
A súhlasím s komentom vyššie- ak chceš vidieť Káhiru, Luxor, Abu Simbel ( to je 2 dňový výlet),púšť ,a aj oddýchnuť...tak týždeň je málo.
Cesta do Káhiry, Luxoru je únavná , prídeš vyšťavená ako citrón do hotela a nebodaj ak máš na ďalší deň ďalší výlet...budeš k.o.
Máme to absolvované, viem o čom píšem.
Do Káhiry už sa dá z Hurghady aj letecky.
Porozmýšľaj o aspoň 11/10 alebo 15/14 dní ak to chceš všetko za jednu dovolenku.
Ak mas dost velky rozpocet, kup si plavbu po Nile aj s navstevou pamiatok a potom sa presun za oddychom k Cervenemu moru
Ešte jedna vec mi napadla..
Ak to chceš ísť cez ck do Egypta, tak ak máš dostatočný budget, kde sa dá, voľ privátny výlet.
Úplne sama/vo dvojici/partii svojej.
Tie hromadné cez delegáta to je o ničom.
Vchádzate skupina/odchádzate skupina.
Nie je nič horšie ako to, keď ty chceš ešte okukovať múmiu, ale musíš ísť, lebo o 20 min.máte byť hromadne v alabastrovej dielni.
Privátny si rozplánuješ ako ty chceš, si tam kde chceš byť toľko,koľko tam chceš byť.
Je to len otázka € ( a cez delegáta sa na privátny nedostaneš)
Hurghada a hotel podla tvojich financii , bezne sa robia vylety kade tade
mozes sa tam vratit viac krat , Egypt bude stale lacny sice nie tak velmi ako bol ale da sa to
Ahoj,ak chceš, dám ti kontakt na jednu milú Češku, ktorá je vydatá za Egyptana a robia aj privátne výlety v dňoch, ktoré vyhovujú vám. My sme s nimi takto boli pri pyramídach len v skupinke 7 ľudí,z toho sme boli my 3 s dcérou.
Krásny výlet je aj na pláž Orange bay.
Podľa mňa ak chceš aj pochodit pamiatky aj oddýchnuť, týždeň je malo. Šla by som aspoň na 2 týždne