Edinburgh

alexis44
5. jan 2025

Ak by ste chceli ísť do Škótska, išli by ste cez cestovku, alebo len tak..... kúpiť letenku, objednať hotel. ...
Pripadne, bol niekto v Edinburghu a odporúča niektorú cestovku?
Ďakujem 🍀

kiki68
5. jan 2025

@alexis44 po svojom, mam to v plane, muz tak bol a tiez sme tak boli v Irsku. Bolo to super

guudy
5. jan 2025

@alexis44 zasadne cestujeme sami. Ak nie je jazykova bariera, nevidim dovod ist cez cestovku. Mame svoje preferencie, co chceme na danom mieste vidiet a zazit, nechcem, aby ma niekto vlacil po urcenych miestach. Tipy, co vidiet, hladame na tripadvisore.

colsami
5. jan 2025

Bola som len tak. Edinburgh je skvely. Ale aj jeho okolie. Odporucam prenajat auto a pochodit si aj okolie, zamky hrady atd, podla lubovole 🙂

patka06
5. jan 2025

Dcéra bola pred 2 rokmi v lete. len tak 3 baby, anglicky vedeli všetky a program si organizovali samé

muchotrafka298
5. jan 2025

Zalezi od toho, kam chces ist. Ak iba Edinburgh, to vies aj po vlastnej osi. Ak chces ist mimo mesto, potrebujes auto a zajednavat si po ceste dalsie ubytovania. Ak si na toto netrufas, tak chod s CK. Viacere maju Skotsko v ponuke.

lizardd
5. jan 2025

Boli sme v Škótsku na vlastnú päsť. Požičali sme si auto a pochodili rôzne oblasti.

minesasubu
5. jan 2025

Do edinburgu bez cestovky je to tam malé za 2 dni budeš vedieť všetky ulice ako idú , z letiska ide bus ,vlak priamo do centra hneď pred vychodom / vchodom z letiska sa nastupuje nemaš sa kde stratit , listok kupiš u vodiča v buse
odporúčam prenajať auto a popozeraš okolie - Stirling , Glasgow

purple_wolf
6. jan 2025

do edinburgu sa este len chystan tento rok ale bola som na vlastnu past na islande ... zalezi od toho co chces - ked si sama vidis co chces kedy chces a ako dlho chces, ked si cez cestovku tak sprievodca ta povedie podla programu, povie nejake pikosky, mozno ukaze schovane zakutia ... obe moznosti maju nieco do seba