Ahojte. Situácia: dve baby chcú ísť do Dubaja (zoženu lacné letenky aj ubytko), angličtinu vedia priemerne.
Myslíte že sa tam dokážeme "pre zabávať" same dve?
Su všetky "topky" pokope, pripadne dobra dostupnosť taxikmi? Ceny odvozu a vstupov?
Ako je to so stravou, alkoholom čo sa týka cien?
Oplatí sa vidieť Dubaj alebo by ste volili inu destinaciu??
@cocochanelxx aj keď je škaredá ako noc? 🤣 (a ano píšem o sebe 😅)
@kaktusik007 pardon my ignorance, čo sa tam nedá dať si drink? Aspoň v Dohe to išlo bez problémov v každom lepšom hoteli 🥂
@aurorastone2 ja som raz išla vo výťahu takých 20-30 poschodí s takým v tom bielom habite. Mala som henu na ruke, tak sa ma milo spýtal niečo, či som bola na svadbe alebo tak. Ja som to asi zle pochopila a neviem prečo som zadrela, že som slobodná 😂 chlapík otvoril katalóg čo mal v ruke a začal mi ukazovať, že predáva nejaké nemecké mašiny a že má peniaze. krvi by sa vo mne nedorezal a pritom som to nechtiac začala asi sama. Takže odpoveď je, že asi áno 😀
@bluka2 ale jasne ze sa da tam dat aj drink... Len z kontextu tej celej otazky tam az krici neuvedomenie si tej destinacie do pripadnych dosledkov.
@kaktusik007 tak asi nemajú skúsenost, treba ísť raz aj prvý krát 😀
@bluka2 ojojoj 😅 to bol teda zážitok a tak plus ty si krásna žena ☺️
@aurorastone2 ❤️
@bluka2 🤣🤣🤣🤣 akoze ano, ak to podas takto tak sa celkom bavim, len... ci by sa zrovna vtedy babili ony dve v tom Dubaji 🤔
@cocochanelxx ved su tam tisicky turistiek.. ani ja, ani nikto z rodiny sme nic take nezazili.
@cocochanelxx prepac, blbost, neverim.
@cocochanelxx neviem preco, ale nic z toho co pises ti neverim, sorry. arabi z europaniek nejdu do kolien, v dubaji je asi tolko europaniek ako arabiek. je to turisticka destinacia ako kazda ina. bola som v dubaji 2x a aj som, cuduj sa svete, sla sama po ulici a nikto ma nezastavoval. a som blondina, prsnata, dost vyrazna. obrucku nenosim a mojmu muzovi nikto za mna tavy nenukal. pises uplne z cesty.
@matkahelka môže to byť pravda .tiež som zažila rôzne situácie .už som to vypustila z hlavy ale sú otravni riadne ....
@cocochanelxx ja som tam toho pochodila dosť a tak isto som mala dosť z tých arabov 🙃
@sanny2993 jasne pekne si to uzite. Treba dodrziavat iba pravidla obliekania, nie vsade mozete chodit s odhalenými ramenami, riesili sme to šatkou, neudržiavat zbytocne ocny kontakt, to si domaci mozu vysvetlit ako zaujem, mozu byt otravni. Ale inak nebudete mat ziadny problem. Na recepcii si zistite kam sa mozete ist zabavit, spravidla vam zabezpečia aj odvoz aj dovoz. Pocestovali sme takto s kamoskou aj horsie krajiny 😉, dve blondínky 🤣🤣🤣.
@betulinka1 👍
@sanny2993 ides do moslimskej krajiny, iba s kamaratkou, na vlastnu past a pytas sa na alkohol?