Ahoj Maminy, je tu taká čo bola s dieťatkom v Dubaji na dovolenke? (November, december) Ak áno ako bolo staré? Zvládli ste let a pobyt?
@naty1511 My sme boli v Dubaji s 13 mesacnou. Co konkretne by Ta zaujimalo? Let bol vpohode, asi hodku pospala, inak knizky, spievanie, klasika. Lietadlo plne malych deti tak tam aj behala s nimi v ulicke. Este som ju kojila tak to bola taka istotka ze ked bude zle, bude sa kojit.
Pobyt fajn akurat 1 den pred odletom sme chytili grcacky ☹ Najviac my s muzom, dcera len raz vracala ale bola hotova, aspon komplet cely let domov prespala (s kojenim).
Bolo to fajn, no teraz mam syna v rovnakom veku a nesla by som ani zadarmo 🙂 Myslim ze sme mali dost stastia. Drzim palce aby to aj Vam vsetko dobre dopadlo, hlavne nech ste zdravi.
@naty1511 Vobec netusime no boli sme v jeden den v tom velkom nakupnom centre tak zrejme tam z tej vzduchotechniky. My sme boli u kamaratov na byte, co tam ziju. Neboli sme v hoteli. Preto to bolo take vseliake. A to teplo nas zabijalo. Bolo to totiz v maji.
Kojenie Vam v lietadle isto pomoze a hlavne snad aj pospi cast cesty 😉
No baby ja vam s tym kojenim asi momentalne zavodim. Moj je na nutrilone cize let a este na prestupy neviem jak zvladneme 🤔🤦🏻
@saskia_98 Tak snáď niečo málo pomôže aj Nutrilon.. 🤔🙄😬 Náš malý sa nedávno naučil chodiť a už sa z neho stal kompletne nezastaviteľný človiečik. Neviem si predstaviť ako ho udržím v lietadle. Zostava vážne dúfať len v to že bude unavený a bude sa chcieť kojiť (už sa kojime len pred spánkom) a spinkať. Inak to tam obráti hore nohami 😂😈
@naty1511 ja sa pripnem, my ideme v decembri sice az do omanu, no prestup v dubai mame a v case dovolenky bude mat maly rok aj mesiac, tak som zvedava. 🙂