Dubaj - s cestovkou či bez

nickpick
14. nov 2022

Ahojte, je tu vela diskusii na temu Dubaj, ale poniektore su starsie plus nenasla som v nich odpovede na moje otazky. Zaujimalo by ma, ci ste uz navstivili Dubaj bez cestovky (s dietatom cca 3 roky), ze ste si same bookli letenku, nasli slusny hotel s bazenom v blizkosti mora a vybavili transfer z letiska? Je to mozne, alebo je ist cez cestovku co sa tyka tejto destinacie optimalnejsie? Prezrela som si samozrejme ponuky nejakych SK cestoviek, ale vsetko mi to pride taka masovka, vysoke ceny, niektore hotely mi prisli obstarozne a uprednostnila by som mensie utulnejsie hotely. Vedeli by ste mi pripadne odporucit cestovku s ktorou mate dobru skusenost, hotel v Dubaji ci Abu Dhabi, a este ma zaujima ci staci polpenzia, alebo je all inclusive nutnost, velka vdaka!

liljana
14. nov 2022

Zalezi, co chces. Hotel s all in stravou, tak kupit zajazd od cestovky. Alebo vlastna letenka, apartman cez aibnb, metro z letiska a vlastne stravovanie v apartmane, restauracii,....

liljana
14. nov 2022

Cim je vas viac, tym viac sa oplati ist po vlastnej osi a zobrat radsej apartman s 40-60m2, kupat sa v mori, ako byt v malej izbe v hoteli. Hotel ma zase bazeny a all in.

oliverceky
14. nov 2022

@nickpick chodíme cez nemecké CK ale transfer taxikom

nickpick
autor
14. nov 2022

@oliverceky ktore cestovky konkretne? vdaka

christina_petrikova
14. nov 2022

ono asi sa oplati ist samostatne, len podla mna v tom musi clovek vediet tak trocha behat aby si vedel vsetko zabezpecit ako hotel tranfery a podobne

evica17
14. nov 2022

@christina_petrikova ak vie anglicky a ma chuť hľadať a venovať tomu čas tak aj sama si zabezpečí všetko.

jolien88
14. nov 2022

Pozor v Dubaji je hrozne draho ak sa chces prestavovať sama po restikach. Oplatí sa AI urcite. Ale vies si aj sama buknut hotel s AI.

yanni
14. nov 2022

@nickpick Dubai je taky jednoduchý, to zvládneš aj na vlastnu päst. My sme este NIKDY nikde neboli cez cestovku a to cestujeme faaaakt, ze vela. Letenku si najdi bud cez vyhladavac alebo priamo cez airlines a hotel/apartman bukujeme vzdy cez booking.com. My sme v UAE boli casto, aj na predlzeny vikend atd,. kedze sme byvali prakticky za rohom. A ano aj s detmi. Byvame vzdy v hoteloch s minimalne breakfast alebo polpenzia, nikdy nie all.

babybubik
10. mar 2023

Tiež sa rozhodujem či s cestovkou alebo nie a našla som jeden dobrý vlog z Dubaja, odporúčam pozerať cca od polovice, sú tam miesta aj s cenami a kočka dokonca prelinkovala kde objednať vstupenky, koľko stoja atď.

https://www.youtube.com/watch?v=tOxW9x5TIlQ