Ahojte, necestovali ste teraz niekedy do Dubaja?Ak hej , poprosím info ohľadom podmienok vstupu, či stacil covid pass v mobile alebo aj vytlačený musí byť, lebo všade niečo iné čítam,ďakujem krásne
@sisa_s no ja by som veľmi rada,ale strašne blbo mi to vychádza časovo a vysledok mi príde keď uz budem v Budapešti a tam neviem ako by som to vytlačila,jedine žeby mi to nejakým zázrakom prišlo hneď v deň odberu.
Teraz je to úplne nahovno lebo musí byť max 48 hodín pred nástupom a robia to už málokde, normálne som mala problém to nejak zosúladiť aby sme to stihli.yak už len dúfať že to všetko príde načas.
@vlado818 jasné ,aj ja, xy nabíjačiek v kabelke 😁
@sakura77 ak je moznost, odporucam vytlacit, ked aom bola v Thajsku prisla nahla prietrz, do par sekund sme bolj premoceni, mobil sice v nepremokavom ruksaku, ale aj tak sa k nemu trochu vody dostalo a zdochol. Neviem co by som robila, keby nemam letenky vytlacene...jasne dalo by sa poprosit na recepcii hotela a z emailu vytlacit atd., ale zbytocne stresy... Ak si vytlacit nestihas, tak len dufat, ze mobil vydrzi, nukradnu ho atd atd...
@ghostsgirl no veď to, najradšej by som to tak mala. Ideme štyria,tak všetkým to do mobilov ponaťahujem pre istotu
Podmienky vstupu do dubaja
@zanet_ronny pas platny 6 mesiacov…
ockovani 2 davky (alebo 1 Johnson), alebo PCR test (s QR kodom) alebo prekonanie (max. 30 dni medzi prekonanim a dnom odletu)