Prosím vás, chcela by som ísť s CK do Dubaja. Len mam k dispozícii termíny od septembra do novembra. Neviem sa rozhodnúť, kedy by to bolo najlepšie. Ide skôr o poznávací zájazd, ale bude aj kúpanie v mori. Bojim sa, či by už neskôr v októbri, novembri nebolo "zima" na kúpanie v mori. Aká je tam potom voda? A ako je to v septembri? Ďakujem za odpovede.
@elenajezova Ahoj, ja som bola na konci novembra v Dubaji a počasie bolo úžasné, slnečné, horúce…More bolo na kúpanie skvelé…Pláž bola krásna s bielym pieskom…No druhý raz by som už do Dubaja nešla ani zadarmo…
@elenajezova ber november. Uz nebudu take strasne horucavy, aj ked cez den tam okolo tych 30 v tieni stale bude.
Ďakujem za odpovede... ❤️
@moonlight1210 aj more bolo ešte v pohode? Teplota mora na kúpanie?
My ideme v polovici novembra 😊
@nikoletta1712 preco by si nesla?
@julia_romeo Mne sa Dubaj nepáčil a mala som zlú skúsenosť s jedným hosťom, ktorý bol tiež v hoteli…More, piesok nádherné…Ale raz a stačilo…
@elenajezova ano. Bolo v pohode.
A pouzivaj faktor 50. Urcite na tvar. Slnko ta tam spali ovela rychlejsie ako cakas. A to aj keby bolo pod mrakom. Predides skvrnam.
september je este priteply ja by som brala zaciatok novembra
Boli sme na konci novembra a bol to uplny ideal aj teplota aj more. Ine ako plavky a saty som nemala cez den na sebe a more bolo stale teple, dobre zohriate na kupanie (som citliva na chlad).
Sesternica bola v septembri, ze to boli este stale vysoke horucavy + voda tepla ako polievka, ani sa clovek neschladi.
A tiez sa pridavam do klubu ze raz a na par dni stacilo, druhy raz by som nesla 😁 a ani to rodine a priatelom neodporucam ako miesto kde by som sa vratila a kde urcite treba ist 🙂
@elenajezova Tam je dobre od toho septembra do konca decembra. Horsie pocasie tam byva januar-marec nestabilne chladne more. Za mna naj mesiac oktober. September moze byt este horuci.