Dovolenka v Dubai prvy julovy tyzden ano, alebo nie? Nasli sme dobry last a neviem sa rozhodnut. Je tam fakt take velke teplo? 2 dospelí a 1 dieťa. Ake mate skusenosti
Ved ked ti je prijemne v 40kach teplotach tak kludne, ako co cakas, ze ti niekto napise ze je sice 45 stupnov ale fakt to nie je az tak horuce? 😃
Samozrejme Dubaj, och Bože aký preklep 🤦♀️
Bola som pracovne v máji, von som nevyliezla, tak bolo teplo. Na dovolenku chodievam stred októbra a november, koniec marca a apríl. Leto absolútne nie.
Syn bol minulý rok posledný októbrový týždeň a bolo tam ešte ako v lete, teraz tam môže byť príliš horúce hlavne pre malé dieťa.
To jedine keby ides iba potapat a budes max chvilu niekde na jachte. Inak tam zdechnes od tepla
@kiki68 ani to nie, ved ani to more vobec neosviezi, je velmi teple.
Autorka, ak chces ist, pocitaj s tym, ze cez deñ nebudes ani na plazi, ani pri bazene, lebo to su neludske teploty. Budes zavreta niekde pri klime, a v noci, ked tplota klesne na nejakych 35, tak sa na chvilu budes moct ist prejst. Vyber si inu destinaciu
S dietatom by som nesla...boli sme s muzom v Ajmane v auguste..ja znesiem aj Egypt v juli ale toto bolo este vacsi extrem...opalovat sa nedalo, to ako slanina na grile som sa potila 😀 more horuce ako caj, bazeny boli osviezujucejsie ale to sme sa kupali a potom pod slnecnik...nabuduce by som si vybrala ine obdobie na Emiraty 😂 nebola to zla dovolenka ale bola najzhavejsia urcite 😀 takze za mna radsej inam teraz v lete
Nie, nie je tam teplo, je tam peklo.
Pod klímou môžeš sedieť aj v práci alebo doma a ma dovolenku choď niekam, kde je pekne a príjemne.
My sme zili dlhe roky da sa povedat ze za rohom a nie. V najhorucejsom lete v Emiratoch, ked nie si zvyknuta a prides z upne inej klimatickej zony, to jednoducho pre vas nebude dovolenka. Ono o tie teploty ani nejde, 40 stupnov nie je zas take hrozne, aaaaale ta vlhkost vzduchu. Ta ta zabije. My sme chodili do Emiratov na (aj) predlzene vikedny a to po cely rok a od ca. maja do septembra je to pre nasincov takmer neznesitelne. Ta vlhkost vzduchu je tam velmi vysoka a to cloveka nici viac ako ta teplota. A voda ta neosviezi. na to mozes zabudnut. To je ako keby si lezala vo vani.
@yanni tak uz chapem preto taka "skvela" cena. Idem hladat dalej nieco prijatelnejšie 🙂
Isto nie
Urcite nie, je dobra cena prave preto, ze je tam neznesitelne. Tento tyzden padol tohtorocny rekord 49,5°C