Dovolenky objednané/uhradené pred pandémiou

19. jún 2021

Ahojte. Riesite niekto situaciu so zajazdmi, ktore boli uhradene a objednane este pred pandemiou (pred marcom 2020) a zatial ste nevyuzili nahradny zajazd (resp.Vam ho cestovka este ani neponukla)?
Zaujimaju ma Vase osobne skusenosti - mam pocit, ze je okolo toho uplne ticho z kazdej strany 🤷‍♀️ pripadne mate niekto skusenost, ze Vam CK vratila ustretovo peniaze este pred tym planovanym terminom 31.8.2021?

mogaa
19. jún 2021

Veď komunikuj s danou cestovkou...povedali vám že preplatia peniaze alebo vám dali kupon na vybratie náhradného termínu....ak náhradný termín, treba s nimi komunikovať a vybrať si inú dovolenku.....

petamich
19. jún 2021

mali sme ist 4/2020 do Dominikanskej, peniaze nam vratili asi v maji, cakali sme do marca co sa udeje a udialo sa co sa udialo, takze nam vratili peniaze a to iste s letenkami, ktore sme mali nakupene na cely rok (mali sme v plane cestovat), s letenkami to bolo kusok komplikovanejsie, dovolenka bez problemov

u2jana
19. jún 2021

Ahoj my sme mali ist minuly rok cez Firotour na Kretu. Kupovali sme to ako firstminute polroka predtym. Minuly rok nam ponukali nahradny termin, tak sme to odlozili o rok. Tento rok v januari islo Firotour do krachu, tak sme riesili cez Alianz vratenie penazi. Musim ale povedat, ze cestovka komunikovala korektne, peniaze nam vratili v maji. Cez aku cestovku ste mali ist?

hettinka
19. jún 2021

Deti majú zaplatenu poznavacku, len zálohu, mali ist zo školy cez CK. Zatiaľ je zo tak, že peniaze vrátia po 15.9. Som zvedavá, je to síce “len” 400€, ale aj tak.

autor
19. jún 2021

@petamich to je teda idealny pripad, ak CK v podstate dobrovolne a ustretovo vratila peniaze a necakali do toho 15.9.2021 Dakujem za info a skusenost 👍

autor
19. jún 2021

@u2jana v nasom pripade sa jedna o mensiu CK (Danny go travel) - v komunikacii tiez nie je problem, aj pred tym sme cez nich cestovali a boli sme velmi spokojni...oni ale cakaju na ten termin 31.8./15.9 - bud budu v ramci legislativy vracat v septembri peniaze spät alebo pojdu do krachu 🤷‍♀️

autor
19. jún 2021

@hettinka ste na tom teda rovnako, aj u nas cakaju na tie terminy, ktore stanovil stat...len ma zaujimali skusenosti, ci vobec niektora CK urobila aj nejake ustretovejsie kroky voci klientom nad ramec legislativy a svojich povinnosti...

autor
19. jún 2021

@mogaa povodne som ani na teba nechcela reagovat - ale skus citat s porozumenim. Nepytam sa, co mam robit a ani mi nemusis radit (este s takym tonom, ako by som bola uplna hlupana🙄) Zaujimaju ma realne skusenosti bab na MK, tak ako som to aj napisala..

lucik90
15. nov 2021

Prosím, už vám vrátili peniaze? My sme si tiež zakúpili dovolenku cez Danny go Travel ešte v januári 2020 a doteraz peniaze nevrátili, neustále sa vyhovárajú, že čakajú na schválenie úveru a už nám dochádza trpezlivosť :(

nikkas
16. jún 2023

@lucik90 vrátili vám ich vtedy?čítala si teraz o tej cestovke?šéf zmizol a ľudia ostali v zahraničí bez ubytks

lucik90
16. jún 2023

@nikkas áno, vtedy vrátili peniaze, aj keď to dlho trvalo