Baby viete mi poradiť destináciu, miesto, rezort, hotel pre mňa a môjho priateľa? Chceli by sme niečo pre dvoch zaľúbených ľudí ktorí si chcú užiť peknú dovolenku. Ďakujem. Ak by som mohla s ktorou cestovkou ste boli spokojné? Aké potrebné doklady sú nám treba nato aby sme mohli vycestovať (pás mame).
my sme boli velmi spokojny v Grecku, ostrov Kos, sentido pearl beach hotel.. je to adult friendly, cize bez deti. maju rozne typy izieb - zdielany bazen/virivka na izbe ... nepamatam si uz presne, cez aku cestovku sme isli ale bolo tam skvele, plaz bola rovno pred hotelom, more ciste, relativne teple (boli sme v septembri). mali sme all inclusive. co sa tyka cestovania, tak v ramci EU Vam staci OP, inak treba aj pas. buduci rok by sme chceli vyskusat Zakynthos, ale hotel este nemame vybraty 🙂
Amalfi, Positano, francuzska riviera... a nesla by som do hotela cez cestovku. V tych jedalnach hotrlovych sa straca vsetka romantika, pokial to teda nie je nejaky boutique maly hotel
NA IBIZE SOM MALA svadbu, odporucam
Plavba loďou...?
No chcelo by to vedieť aspoň rozpočet. Za mňa je topka Maldivy, aj keď to môže vyznieť gýčovo.
Osobne by som bola za Maledivy.
Sardinia je prekrasna 🥰
@martinka13 1000Euro viac nie
Na jedného?
@terezia323 nie nie už obaja
za tisíc € by to mohol byť pekný predĺžený víkend v Ríme se vším všudy😉
Za 1000€ tak mozno vikend v prahe alebo vieden
A aj budapest este sa da
Rim, Paris, Valencia, Malaga, barcelona.
Potom atypickejsie: lago di garda, lago como, provensalsko, wolfgangsee, benatky mozno, ...
Tyzden to asi nebude, ale take 4 noci v pohodke. 🙂
Ešte mi napadá, mrkni na "si italy", to by na 4-5 dní tiež mohlo klapnúť do tisícky a je to prekrásne!
Tal potom nejaký pekný wellness hotel na Slovensku.
Treba hladat hotely cisto pre dospelych, ze by ste nali klud a nehulajali tam deti :D My sme boli na Krete edte pred detmi.
Podla mna Maldives, Mauritius, nieco pre adult only, co si treba uzit bez dietata este
V rámci EU vám stačia OP, mimo pas. Ak chcete romantiku a miesto pre zaľúbených, odporúčam hotely označené ako adult friendly, čiže nebudete musieť cez deň počúvať vreskot detí a podobne. A vyberala by som all inclusive a plážový hotel, aby ste sa o nič nemuseli starať. Cestovku neporadím, chodíme bez. A destináciu, ak v rámci Európy, tak Sardínia, grécké ostrovy, Kanárske ostrovy. Pekná je aj Mallorca, boli sme minulý rok, ale vybrali sme si hotel mimo CK a mimo strediska, pretože strediskové hotely majú verejnú pláž, na ktorej sú všetci a s romantikou a kľudom to nemá nič spoločné. A zvyšok závisí od rozpočtu.