Dovolenka Zakynthos

catherine_6
11. feb 2024

Ahojte..chcela by som sa Vás spýtať, či ste boli niekedy bez cestovky na Zakynthose a ci je to príliš veľký risk ísť bez cestovky..
Keďže už nemám manžela a deťom by som chcela urobiť radosť, rada by som to možno aj skúsila..
Rozpočet je obmedzený max do 2000 eur
Ubytovanie som už pozerala a zhodou okolností majiteľka hotelíka je Slovenka, čo je super..
Ale letenky neviem ako by som rezervovala, keďže všetko je len z Viedne a rada by som letela z Bratislavy..
Vedeli by ste mi dat nejaké info ako by som pozrela tie letenky, aby som vedela, koľko má to približne vyjde?
A ci vôbec je to cenovo realne v mojom prípade..
Ďakujem všetkým

julia_romeo
11. feb 2024

Ja som bola. Je to uplne v pohode. Na Zakynthos sa z BA napriamo nelieta, najblizsie je to z Viedne. Mozes letiet z BA Aeaganom s prestupom v Atenach, ale taka letenka vyjde asi drahsie. Co sa tyka ceny letenky, zalezi od toho kedy chces letiet..

minnie131
11. feb 2024

@catherine_6 ja som bola low-costovo ako študentka, úplne v pohode, cítili sme sa bezpečne na celom ostrove aj bez cestovky. Len si daj pozor, na ktorej časti ostrava budeš, lebo niektoré časti sú skôr vhodnejšie pre mladých (nočný život a pod) ako pre rodiny s deťmi. Inak toho, že to je z Viedne by som sa nebála, z ba chodí priamo autobus na letisko, letisko je malé, takže keď prídete s predstihom v pohode všetko nájdete 🙂

tinqua
11. feb 2024

Ahoj Viedne sa nemusis báť, nie je to ziadne extra velke letisko a možnosti mas odtial viac ako z ba......s detmi sa vyhni oblasti Laganas, to je party a hluk...inak mna na Zakynthose okradli o 600e 😅...treba si davat pozor asi ako vsade...no a samotne letenky...odporucam nastavit si strazneho psa, najlepsie ceny idu obvykle cca 4-8t pred planovanym odletom...tie najlacnejsie su ale len s ruksakom, skratka ked uvidis letenku za 60 tak vies ze tam chyba batozina a to je potom obvykle + dalsich 60e... jedna cesta podotýkam...a nehladaj cez pelikan a pod., ale priamo u spolocnosti...co sa tyka rozpoctu tak 2000 je realne letenky a ubytko na cca tyzden, ak ste traja...aktualne idu letne letenky na Zakynthos na tyzden za cca 360 na osobu (ruksakove), lieta ryanair....ale aj ked padnu trocha ceny musis ratat 1000 na letenky+plus poistenie....ja ked riesim dovolenky chodim mimo sezonu...lenze Zakynthos je na pocasie haklivy, tam ozaj koniec juna az zaciatok septembra, potom uz hrozia dazde, studena voda...my sme boli minuly rok, 23. Juna bol odlet a este tyzden predtym tam lialo...dovolenka na tyzden ma vysla 2300e pre styroch plus utrata tam cca 1000 a hore vyssie spomenutych plus 600e, ktorymi som podporila miestnu zobrac 😀 ale zase musim spomenut, ze aj stvorkolky sme si prenajali, aj auto ...a hotel sme kvoli detom mali s all inclusive..takze urcite sa da aj lacnejšie

muchotrafka298
11. feb 2024

Z BA sa na Zakynthos priamo nedostanes. Mozes ist Aegean do Aten a odtial na Zakynthos. Alebo Ryanairom z Viedne.
Z BA lietaju jedine dovolenkove charterove lety, ktore su drahe a CK Ti samostatne v sucasnej situacii letenku nepreda. Ludia vela cestuju, cize velkakrat sa stane to, ze letenky uz nie su, len ubytovanie. Kedysi sa to dalo, teraz je uz ina situacia.
Co sa tyka ubytovania, tak si dobre pozri, aka je dostupna ponuka k terminu leteniek. LEbo sa Ti moze stat, ze si kupis relativne lacne letenky a zistis, ze ubytovanie Ta vyjde na tisice, lebo nic nebude volne, len to najdrahsie.

catherine_6
autor
11. feb 2024

Mame rezervovane ubytovanie v Ammoudi, čo vyzerá ako pokojná časť letoviska.
Ubytovanie sa volá Clear horizon a vyzerá celkom dobre.
Môj problém sú letenky.
Pred dvoma rokmi som bola na Zakynthose letecky z Bratislavy, ale bol to charterovy let a asi to budú pálky.
Takže asi skúsim tu Viedeň, snáď to nebude žiadna dráma.
Ďakujem vám všetkým za reakcie.

muchotrafka298
11. feb 2024

@catherine_6 mozes oslovit CK, ktore maju Zakyntos z BA v ponuke v tvojom termine, co chces ist, ci by mali samotatne letenky na predaj.