Dovolenka - Zadar verzus Split

natik3
13. apr 2024

Pozdravujem,
Chcela by som poradiť, chystáme sa v lete prvýkrát do Chorvátska ... a rozhodujeme sa medzi Zadarom a Splitom🙂 ja preferujem pekne pláže kde je aj piesok, vhodnú aj pre malé dieťa...manžel zase ruch, miesto kde to žije. Vieme že v blízkosti Zadaru je Nin. Máte niekto odporúčania, skúsenosti?
Ďakujem🙂

madeincssr
13. apr 2024

@natik3 pohladaj na webe "pieskove plaze v Chorvatsku". Nie je ich vela, ale nejake su. Potom z tych lokalit, ktore su pre vas kompromisne (pieskove plaze versus lokalita "kde to zije") popozerajte foto a az potom dajte na doporucenia ludi (lebo kazdemu vyhovuje nieco ine).

lube_zna
13. apr 2024

@natik3 Nin je super, hlavne kvoli plazi, a uz to nie je tak kludne miesto ako to byvalo. Zas nezije to tam ako na Makarskej.

drobcek8
16. apr 2024

@natik3 My sme boli v Zadare... more bolo nádherné, priezračné, ale poobede veľké vlny + komáre 👍 Centrum mesta na "kompletku" preplnené (hlava na hlave). To som nezažila ani v Makarskej 😉

drobcek8
16. apr 2024

@natik3 Čo sa týka toho Ninu, tak kamoška tam minulý rok bola a povedala, že by tam už v živote nešla. To nie je piesok, ale bahno 😉

delonko
16. apr 2024

@natik3 kuk Zaton Holiday rezort..... vedľa Ninu.... nám sa páčilo....boli sme minulý rok 2x....a o5 ideme.

delonko
16. apr 2024