Dovolenka Zadar alebo Privlaka

antonia16
18. júl 2021

Prosím poraďte, chceli by sme ísť letecky do Zadaru. Mala som najprv v pláne, že si ubytovanie pri mori nájdeme v Zadare, no teraz som našla neďaleko Zadaru oblasť Privlaka. Na fotkách vidno, že sú tam pekné piesočnaté pláže. Nemáte niektorá skúsenosti s tými miestami. Kde by bola lepšia dovolenka pre deti Zadar alebo Privlaka?

jjanulienka
18. júl 2021

Podľa toho čo hľadáte. Zadar je mesto čiže veľký ruch a veľa ľudí. Privlaka je kľudne miesto ale je tam všetko. Ale keď budete bez auta neviem či sa tam nebudete nudiť 🤔😬

jjanulienka
18. júl 2021

Skúste pozrieť Nin. Tam sa mne veľmi páči. Je to kusok od Zadaru a je tam toho viac čo robiť ako v Privlake

janettdamian
18. júl 2021

Mi sme boli v Privlake asi pred 15 rokmi, za mňa najhoršie miesto, čo sme v HR navštívili. Nevadilo mi, že tam "nič" nebolo, ale boli sme v takej časti, kde boli také plytčiny s chaluhami, dosť to tam razilo a najhoršie boli komáre. Fakt sme sa tešili, že ideme domov.

ddd333
18. júl 2021

@antonia16 privlaka je kludna , zadar je ruch

zuzana247
18. júl 2021

@antonia16 pripajam sa k
@janettdamian ,chodili sme do Zadaru 6rokov,tak sme mali zbehane aj okolie a ta Privlaka je taka nie extra ocarujuca. Ak chces,posli mi do IP kde ste nasli v Zadare,tam mame zbehane tiez vsetky plaze 😁 tak ti poradim 🙂

zara0201
18. júl 2021

Nin - Zaton,akurat sme tu. Privlaka je diera. Ked tak Vir. Alebo este Petrcane.

nevenka
18. júl 2021

@janettdamian my asi tak podobne, no mozno sa to tam za tie roky zmenilo. Mozno to vycistili. Mne to pripadalo ako keby som bola pri dakom jazere a komare, brutal. Potom ked uz, tak kusok nizsie odtial ist a to je uz ta juzna cast, Primosten, Rogoznica. Ale aj v Rogoznici boli komare a v Primostene nie. Velmi blizko pri sebe tie miesta. Zaujimave.

nevenka
18. júl 2021

@zara0201 a na Vir je ako s pitnou vodou?

fineta
18. júl 2021

@janettdamian zrovna sme tu. Najhoršia dovolenka v živote.

zara0201
18. júl 2021

@nevenka ti neviem,citala som ze treba kupovat. Ale vsade to vlacia v takych 5 litrovych bandaskach. Boli sme sa poprevazat na ostrove,krasne plaze,ruch,stanky,obchody. A chodi tam miestna zo Zadaru.

antonia16
autor
18. júl 2021

Ďakujem vám baby za odporúčania. Takže pohladam niečo z toho, čo ste radili. Keďže z letiska pôjdeme asi taxíkom, tak hľadám niečo poblizku.

fineta
18. júl 2021

@antonia16 vir sme prešli celý a plaze nie sú vhodné pre maličké deti.

antonia16
autor
18. júl 2021

@fineta áno, to som počula od viacerých

mirinnkaa
18. júl 2021

Ahojte, možem sa k vam pripojiť? viete odporucitnejaky hotel pre 1,5r. a 4r deti? aby nas to nezrujnovalo, vsetko, co som videla je 2000e a vyssie, to je moooc . Dakujem vam vopred za tipy na hotely

antonia16
autor
18. júl 2021

@mirinnkaa ja som tiež najprv pozerala hoteli, no tie ceny sú privysoké.

zuzana247
18. júl 2021

@nevenka na Vire ak mam dobre info ,by mala byt v kazdom apartmane voda v bandaskach,tam nieje pitna voda.

@mirinnkaa pozri si hotel Niko Zadar,mensi hotel a cena by mohla byt prijatelna. Len je to ozaj len na prespanie,ranajky,ale plaz s malymi kamienkami a pozvolnym vstupom je rovno cez cestu. V blizskosti su potraviny,bar,pekny majak prerobeny,tam predavaju aj zakusky,miesane drinky. Zmrzlina je tak 500metrov,aj kolotoce tam byvali stale. Oblast je taka kludnejsia,kedze je to slepa ulicka.

terezka1947
19. júl 2021

Na Vir chodievame od 1r.syna,za mňa zatiaľ za tie roky spokojnosť. Sú tu rôzne pláže,ale mne vyhovuje pozvoľný vstup do mora,malé kamienky...ale je tu aj piesok v mori.
Pitná voda tu už v mnohých apartmánoch je,keď nie,vozia ju v cisternách. A my na pitie,či umývanie zubov,ovocia aj tak všade používame kúpenú.
Ale podľa mňa je to taká kľudná dovolenka-co nám s malými deťmi vyhovuje. Keby chceme niečo zaujímavejšie,zvolíme inú destináciu.

janinah
19. júl 2021

@antonia16 neviem či vieš.xe Zadar je už červený.hotelom by som sa vyhla.teda ja aj zadaru.ale to už je na vás

antonia16
autor
19. júl 2021

@janinah to vážne je červený? Nesledujem to veľmi, tak mi chceme ísť až 21-28.8 to už bude ešte horšie asi tam. Jaj tak ani toho roka z dovolenky asi nič nebude

janinah
19. júl 2021

@antonia16 bohužiaľ už áno.da sa vygooglit mapa

zefyra
19. júl 2021

@antonia16 Privlake bola najhoršia dovolenka, nič tam nie je, nikdy viac.

cukroska
19. júl 2021

@antonia16 rozhodnúť sa musíte vy podľa toho čo je pre vás najvhodnejšie. My sme práve prišli.
Po 11 rokoch sme zvolili malý trip Chorvátsko. Ale autom. My máme radi rušnejšiu a dovolenku,. Už viac pozerať pamiatky, prímorské letoviska ako ležanie na pláži ako kedysi. Deti máme už odrastene.
Nakoľko máme radi piesok, zvolili sme po rokoch zmenu. Vybrali sme si Trogir. Už ma to roky lákalo. A situácia je aká je, Chorvátsko bolo najschodnejšie.
Veľmi sa nám páčilo. Bývali sme v okrug Gornji. Najlepšia pláž bola za nás jednoznačne Copacabana. Ale dajú sa nájsť aj pokojnejšie pláže. Celkovo čo hovorili známy oproti iným rokom všade oveľa väčší kľud. Navštívili sme všetko dostupné v okolí. Krásna pláž je aj v Slatine. Ale najviac za mňa vyhráva Primošten 💙. Ako nádherné starobylé prímorské mestečko. Nádherné pláže, tyrkysové more, zátoky.
Dýcha to tam Talianskom. Také malé Taliansko za mňa. A samozrejme piesočnaté pláže v Omiši. Tiez nádherné staré mesto. Nádherný je aj historický Split. Boli sme na plavbe na ostrove Šolta, šnorchlovali sa v modrej lagúne. Naozaj je to tam pestré. Cesta nám trvala 9.h.Zdržania, kontroly takmer žiadne.
Určite si dobre vyberiete. Peknú dovolenku.

jjanulienka
19. júl 2021

@cukroska áno aj za mna je Primosten najkrajší z celého Chorvátska 😊😊❤️Raz na dôchodok tak pôjdem zit 😅boli sme tam na diskotéke pred troma rokmi v the legends pube a je to pre mna najlepsi zážitok 😊

antonia16
autor
19. júl 2021

@cukroska ďakujem. Snáď vyberiem dobre. My ideme letecky do Zadaru tak musím hľadať niečo v okolí, keďže auto nebudeme mať. Ten Primosten je ďaleko od Zadaru?

fineta
19. júl 2021

@antonia16 kúsok

mirinnkaa
30. aug 2021

@cukroska aj my sme makoniec boli v Trogire, donji seget apartmany Medena. Krasne more, pekne plaze, male kamienjy. Super. Odporucam