Dovolenka za 700 eur na osobu cez cestovku

sanny2993
11. sep 2023

Ahojte. Dostali sme bojovú úlohu, zohnať pre mladší pár (35/39 rokov) v rodine dovolenku pri mori, ako dar, ale aspoň na 8 dni a all inclusive do 700€ vrátane leteniek. Ja som tvrdila že to reálne nieje (my sme nikdy nedali menej ako 1000€ na hlavu 🙈) ale skúsim sa teda opýtať aj na vaše skúsenosti 😀 ešte predtým ako pojdem do cestovky, aby ma nevysmiali 🙈 ak také niečo existuje tak poprosím konkrétne miesto, podmienky sú teda: komplet cena do 700€, a pobyt musí byt cez cestovku a v mesiacoch jún/júl/august

lenka.25
11. sep 2023

Kamoška je teraz v Egypte , platila 720 € , takže dá sa

lucia851
11. sep 2023

@sanny2993 moji rodičia boli v tunisku a platili okolo 700 eur ťažké sa dá

maca1984
11. sep 2023

No hlavne teraz zháňať na budúci rok je ešte skoro. Ck ešte nenahodili všetky ponuky.
Tunis, Egypt... ale aká úroveň hotela to bude, lebo to je hlavná sezona a tá suma, no neviem.
Ja mám vyhliadnutý hotel na oktober /Egypt/ a to je mimo hlavnej sezony a suma je vyššia o 250 e na os.

blondinka95
11. sep 2023

@sanny2993 Bulharsko sme tak boli tento rok v auguste a 670 na hlavu. Bolo super

sanny2993
autor
11. sep 2023

@blondinka95 dáš mi prosim názov hotela a cez ktorú cestovku ? 🙂 ak môžeš 🙂 a prosim ta na koľko ste boli, v cene all inclusive ? 🙂

sanny2993
autor
11. sep 2023

@maca1984 áno viem,plánujem ist do cestovky na prelome október/november, len si robím malý prieskum aspoň na destinácie, že ktoré na pani v cestovke vytiahnuť nech “zamachrujem” 🤣🤣🤣

maca1984
11. sep 2023

@sanny2993 😂 aha tak... Držím palce, ale hádam čosi nájdete, a aj rozumné.

guudy
11. sep 2023

@sanny2993 ja ti moc neporadim, len vyjadrim svoj nazor na taketo darceky. Zda sa mi, ze silou mocou chcete (nevravim, ze ty) dopriat luxus, ale za malo penazi. Podla mna to nemusi vypalit dobre :(
Mam podobnu osobnu skusenost, ked sme dostali poukaz na vikendovy pobyt kdesi pri ostrave. Na tom by nebolo nic zle, keby ubytko nebolo v ubytovni pre robotnikov. Proste silou mocou nam chceli dat vikend niekde a dopadlo to tak, ze sme tam veru nesli.
Ja by som za 700€ skor hladala kratsi pobyt, ale kvalitnejsie sluzby… 🙂

muchotrafka298
11. sep 2023

Urcite sa da, v hlavnej sezone/jul august ale urcite nie je velky vyber. Kedze chces najdrahsiu sezonu (este je drahsi len Silvester), musis dost zlavit z narokov. Plus sa orientuj na lacnejsie destinacie ako je Egypt alebo Bulharsko. V Egypte je ale vtedy neskutocne teplo, tam skor jar/jesen.

Ja by som mala rovnaky nazor ako @guudy, ze ci silou mocou kupit dovolenku, ked nevies, ci ti ludia vobec na nu pojdu a aky maju nazor na vybranu destinaciu. Mozno tam vobec nechcu ist, maju averziu voci niektorym krajinam alebo maju uplne iny standard, ako je trebars 3* hotel v Bulharsku alebo Egypte.

Je moznost zakupit darcekovy poukaz v CK, nech si vyberu a pripadne doplatia.

erina102
11. sep 2023

@sanny2993 My sme boli v auguste v Albánsku letecky all inclusive na osobu 700e
@sanny2993

jaja20
11. sep 2023

@sanny2993 Určite nájdete 8 dňovku v tejto cene, ale do agentúry choďte radšej až v decembri, vtedy už budú komplet ponuky od všetkých cestoviek.
Napríklad Tunisko, Jordánsko, Bulharsko, Albánsko, možno aj Grécko alebo niektorý z jeho ostrovov sa vám pošťastí zohnať v tej cene.

aduskalac
11. sep 2023

Dcera bola za 560e Rodos all inclusiv 8dni v juni

blondinka95
11. sep 2023

@sanny2993 ahoj, bola to cestovka FIFO a hotel Sv Dimitar, klasika týždeň 7 noci.

sanny2993
autor
11. sep 2023

@guudy
@muchotrafka298

Ale áno dievčatá ja viem že v dnešnej dobe to bude ťažšie. Ja som len sprostredkovateľ, chce to kúpiť rodinná známa (veľmi dobra suseda) svojim kamarátom, manželskému paru, za to že ju opatrovali počas chemoterapií a po úspešnej liečbe sa im chce za všetko odvďačiť, na drahšiu dovolenku však nemá. Ti ľudia sú jednoduchší, boli najďalej v Šturove, myslím že budú paff aj z niečoho čo je pre nás priemer ❤️ ale napr poviem vám moju skúsenosť tohto roku sme boli v Turecku za megaprachy a ako nič moc … cena nieje vždy rovná zážitku …

muchotrafka298
11. sep 2023

@sanny2993 toto je naozaj krasne gesto, ale ja sa skusam vzit do koze tych ludi. ze niekto Ti da dovolenku, ani sa neopyta, ci chces ist, mozes ist, proste Ti da termin, ze tuto ides napriklad do Grecka. Za mna je toto celkom danajsky dar. Lebo je mozne, ze im to nebude vyhovovat. Lebo v CK kupis presny termin, to nie je len tak, ze ved zrusim ked sa nebude dat ist.

kaktusik007
11. sep 2023

@sanny2993 vies, ak boli najdalej v sturove ---- co ked maju paniku z cestovania? letu? z cudziny? pomoct jej pomohli, to je super. Ale mala by takyto dar konzultovat s nimi dopredu.

sanny2993
autor
11. sep 2023

@muchotrafka298
@kaktusik007

Dievčatá ony majú všetko odkonzultované, dohodnuté, len cenu/miesto nepovedala, zasa no, nechcem byt zla ale takto, neschadzajme a nerypme do témy tam kde to nieje od vás potrebné … 🙃

oliverceky
12. sep 2023

@sanny2993 kde v Turecku ste boli?

muchotrafka298
12. sep 2023

@sanny2993 ja som napisala len svoj nazor co nepovazujem za rypanie. Pokial to maju odkonzultovane, v poriadku. Z tvojho prispevku to vyznelo, ze to ma byt prekvapenie.

sanny2993
autor
12. sep 2023

@oliverceky boli sme v Side, v Trendy Aspendose 🙂

guudy
12. sep 2023

@sanny2993 ved ani ja som nerypala…chapem okolnosti, snad sa vam podari najst rozumny kompromis...
Vedia aspon trochu po anglicky/nemecky? Ci ruky a nohy budu fungovat? 🙂

muchotrafka298
12. sep 2023

@guudy predpokladajme, ze po pade totality sa tito ludia okolo 40tky jazyky ucili. Takze by sa mali vediet dohovorit. Autorke prispevku sme nenapisali to, co chcela citat a odklonili sme sa od temy. Pri sume 700 EUR/osoba /predpokladam, ze tam maju byt zahrnute aj letiskove poplatky a poistenie, ze cena ma byt kompletna/ bude treba robit v letnej sezone velmi velmi vela kompromisov.

guudy
12. sep 2023

@muchotrafka298 hej, predpokladam, ze sa ucili. Otazne je, ci ten jazyk odvtedy aj pouzili, napr v praci, kedze necestuju.
Ono nie je problem, kym sa nieco nezosype… 🙂

muchotrafka298
12. sep 2023

@guudy bezne cestuju dnes ludia, aj starsi povedzme po 70tke, ktori jazyky neovladaju a nejak sa dohovoria. Ked idu s CK, tak je tam minimalizovane riziko toho, ze nieco sa stane a nebudu vediet co robit. Lebo vzdy a mozu obratit na delegata (ako rychlo a kedy bude riesit problem je uz dalsia vec)

guudy
12. sep 2023

@muchotrafka298 no, praveze sa stalo mojim rodicom v Rime... Vedia po nemecky, akurat na letisku v Rime hovoria len po anglicky. Zmenili im na poslednu chvilu gate a rodicia z toho boli uplne vykolajeni a vystresovani. A to zdaleka nebol ich prvy let 🙂
Nakoniec im nejaka nahodna pani prekladala do nemciny… takze si viem predstavit dost situacii, ktore sa mozu zomliet a anglictina je potrebna. Napr ked ti stratia kufor cestou tam 🙂

muchotrafka298
12. sep 2023

@guudy stres urobi svoje, aj ked budes hovorit sto jazykmi podla mna. Mne sa stalo, ze som mala odkloneny let na ine letisko ako som mala ist, 8 hodin som cakala v rade pri okienku leteckej spolocnosti. Toto samo o sebe ma dostatocne vystresovalo. Dostala som let s prestupom v Zeneve, kde bol potrebny pas, pasova kontrola, ja som zle rozumela co hlasia pre nas let. A nakoniec som utekala cez cele letisko, ze uz dvere sa na lietadle zatvarali, proste panika jak hovado. Takze niekedy ani jazyky nepomozu.

sanny2993
autor
12. sep 2023

@guudy
@muchotrafka298

Ja viem dievčatá že neerypete len som chcela ukončiť tu cestu ktorým sa to uberalo 🙏🙂😀 naozaj nič v zlom

Jednoznačne sa ide riešiť teda cestovka, to som im odporučila ja keďže cestujeme od kedy máme dieťa s nimi lebo ten delegát je niekedy naozaj potrebný, a hlavne v cudzine, nám už veľa krat pomohli, aj pred pár rokmi keď sa v Egypte jeden taxikár velice tváril že nevie po anglicky cestou z mesta na rezort a dokonca nepozná ani názov hotela 🙈🙈😀 vtedy sme mu dali k telefónu delegatku, ostal zamrazeny a za 10 min sme boli bez slova pred hotelom 🤣 ti delegáti už proste vedia “v krajine žiť” 🤣

muchotrafka298
12. sep 2023

@sanny2993 ked chces mat menej starosti, urcite cez CK. To je jednoznacne, lebo tam sa nestaras o nic, vsetko je zabezpecene, ci uz na letisku na Slovensku alebo v destinacii a tiez mas delegata v pripade potreby.

sylvie
13. sep 2023

@sanny2993 urcite sa nieco do tej sumy da najst, mozno bude treba spravit nejaky kompromis, ze to napr.nebude hned na plazi a pod. Pozerala by som Turecko, Bulharsko, Albansko, pripadne Egypt a Tunisko. Z nasich cestoviek ma ponuky zatial len Satur, to je ale najdrahsia cestovka a ani nemaju nahodene vsetko, Takze by som pockala na dalsie ponuky. Hydrotour by mal zacat predavat od oktobra, takisto Kartago ma zacat v priebehu oktobra. Z ceskych cestoviek ma uz ponuky Cedok (maju aj slovensku stranku) a Fisher. Pri tych ceskych ale treba zadat odletove miesto Bratislava, pripadne Brno ak to nie je daleko.